CLUB NĀUTIC LLANĮĀ

Benvinguda

La nostra histōria

Organitzaciķ i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informaciķ

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANĮĀ

Situaciķ i accessos

Serveis i instalˇlacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llanįā (el municipi)

Alt Empordā (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAĮOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

Costa Brava

 

Amb la denominaciķ Costa Brava es coneguda la franja de litoral de la mediterrānia corresponent a la realitat geogrāfica de la província de Girona, des de Portbou fins a Blanes.

 

Aquest nom reflexa fidelment el tipus de costa predominant, l'acciķ de la mar i del vent sobre la seva configuraciķ, eminentment rocosa, han conferit a la Costa Brava una especial bellesa consistent en lo escarpat de les seves altes parets; No obstant, el paisatge de la Costa Brava no és uniforme, i els seus imponents escarpats son interromputs de tant en tant per platges o petites cales.

 

En tractar-se d'una zona turística, la Costa Brava disposa d'una āmplia oferta cultural, esportiva, gastronōmica i d'esbarjo. A la Costa Brava es poden trobar des de parcs i paratges naturals protegits (Cap de Creus, Illes Medes, Aiguamolls de ll'Empordā, ...) fins a vestigis d'antigues civilitzacions que trobaren a aquesta costa un lloc idoni per assentar-s'hi (Ruīnes d'Empúries, Ciutadella de Roses, Viles medievals de Pals i Peratallada, Restes Íberes d'Ullastret, ...).

 

Repartides en els prop de 200 km. que comprčn la Costa Brava, es troben diversitat de viles marineres tradicionals, així com moderns equipaments turístics, que faciliten a llurs visitants el poder escollir l'estil d'estāncia desitjat.