CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

CONCURS DE PESCA LLIURE PER EQUIPS

IX TROFEU AJUNTAMENT DE LLANÇÀ

Complint el programa previst, el matí del 7 d'agost del 2004, una quarantena de participants s'han congregar a les set del matí a les instal·lacions del Port de Llançà per a prendre part en la novena edició de concurs de pesca lliure per equips "trofeu Ajuntament de Llançà", organitzat pel Club Nàutic Llançà.

 

Fins a les vuit del matí, els participants han gaudit d'un esmorzar ofert pel club a la terrassa del bar restaurant amb que està dotat les seves instal·lacions, just al mig de les instal·lacions portuàries que gestiona l’entitat llançanenca.

 

         

 

A les vuit del matí s'ha donat el tret de partida del concurs, i els participants a bord dels seus vaixells han sortit del port, el concurs ha durat fins la una del migdia, hora límit perquè les embarcacions entrin al port.

 

                   

 

                   

 

                   

 

                   

 

A les dues del migdia, els concursants s'han reunit amb els representants de l’organització a les instal·lacions de la llotja del peix, cedida per la Confraria de Pescadors del Port de Llançà.

 

Seguidament s'ha procedit a la mesura i pesada de les captures, i a la classificació general del concurs, que podreu consultar prement l'hipervincle que figura al peu d'aquest paràgraf.

 

      Classificació del Concurs de pesca lliure per equips "IX trofeu Ajuntament de Llançà"     

 

Les imatges que trobareu a continuació recullen les captures i un moment de la pesada de les mateixes.

 

                   

 

A continuació s'ha procedit al lliurament dels trofeus als tres primers classificats de cada categoria (categoria A: la major captura total en pes, categoria B: la peça capturada de més pes, i categoria C: la peça capturada de major llargada).

 

El lliurament ha anat a càrrec de representants  de l’ajuntament (l’alcalde Pere Vila, i els regidors Mª Assumpció Ministral, Núria Escarpanter i Josep Caula) i del club (el president Miquel Ferrer, i el tresorer Ferran Roquer).

 

 

                  

 

                   

 

                   

 

                   

 

En acabar el lliurament de guardons, els participants, els convidats i els membres de l’organització han gaudit d'un dinar de germanor cuinat amb la col·laboració inestimable dels integrants de la Colla del Ranxo de Llançà.

 

         

 

Prement la miniatura que trobareu a continuació podreu observar el dibuix promocional del concurs de pesca del 2004, realitzat per l’artista Jordi Boher i Mallol, de Llançà.

 

 

 

      Tornar a novetats i notícies