CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

JORNADES TÈCNIQUES ORGANITZADES PER L'

ASSOCIACIÓ CATALANA DE PORTS ESPORTIUS I TURÍSTICS

Del 8 al 10 de març del 2006, sota la organització de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, han tingut lloc les IV JORNADES TÈCNIQUES I DE TREBALL DE L'ACPET.

 

Aquestes jornades, organitzades per quart any consecutiu per aquesta associació, que agrupa als diferents gestors i concessionaris dels ports i dàrsenes esportives de Catalunya, cerquen ésser un punt d’intercanvi de coneixements i experiències entre els professionals que gestionen les instal·lacions portuàries esportives catalanes, amb el valor afegit d’aconseguir una millor gestió de les mateixes, amb la finalitat de donar un millor servei als seus usuaris.

 

En aquestes jornades, per part del Club Nàutic Llançà, hi han pres part Carles Ferràndez, Esther Fernández i Carles Pagès, gerent, responsable d’administració i responsable de marineria, respectivament.

 

En el transcurs de les jornades s'ha debatut sobre diversos temes al voltant de les respectives taules rodones, la moderació d'una de les quals fou encarregada pels organitzadors al gerent del club.

 

Prement l'hipervincle que figura a continuació podreu obtenir el programa de les jornades.

 

      Programa de les jornades tècniques organitzades per l'ACPET   

 

El primer dia de les jornades, ha tingut lloc la presentació del projecte "UNA APOSTA PER AL PATRIMONI MARÍTIM, a càrrec dels integrants de la nova junta directiva de L'Estrop - Associació de la Costa Brava per al patrimoni marítim, de la qual el Club Nàutic Llançà n’ostenta la secretaria, recaient la figura de secretari en la gerència del club.

 

A través del següent hipervincle accedireu a una nova pàgina a on s’amplia aquesta informació.

 

      L'ESTROP - Una aposta per al patrimoni marítim   

 

  La tarda del dia 9 de març s'ha celebrat l’assemblea general de l'ACPET, essent un dels punts de l'ordre del dia la renovació dels membres de la junta directiva de l’associació, resultat de les votacions el representant del Club Nàutic Llançà a l'ACPET - Carles Ferràndez - ostentarà a partir d’ara una de les vocalies.

 

A continuació algunes imatges preses durant la celebració de la taula moderada pel representant del club.

 

20060309_01.JPG (35404 bytes)          20060308_01.jpg (38822 bytes)

 

      Tornar a novetats i notícies