CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

EL COL·LEGI CATALÀ DE JUTGES I OFICIALS DE REGATA

ATORGA EL TÍTOLS DE JUTGE I D'OPR

A JORDI SALELLAS

 

En el transcurs del Saló Nàutic Internacional de Barcelona celebrat a principis del mes de novembre del 2006, el Col·legi Català de Jutges i Oficials de Regata, depenent de la Federació Catalana de Vela (FCV), ha atorgat el títol de jutge de regata i d’oficial principal de regata, a l'integrant de l'equip professional, responsable de l'escola de vela i de l'equip de regates d'optimist del Club Nàutic Llançà, Jordi Salellas i Sáez.

 

Jordi Salellas ha assolits aquestes dues titulacions després d'haver superat les proves teòriques organitzades per la FCV a principis del 2006, i haver complert amb èxit les pràctiques realitzades al llarg de l'any, sota tutela d'altres jutges i oficials titulats.

 

Amb aquesta aportació, l'equip professional de vela del club es consolida més, i el club aconsegueix una major autosuficiència a l’hora d’organitzar esdeveniments esportius d’alt nivell.

 

 

jordi_salellas.jpg (59143 bytes)

 

20060729_jordi_salellas_opr_en_una_regata_del_campionat_social_de_creuers.jpg (160813 bytes)          20060923_jordi_salellas_amb_joan_viñas_en_II_trofeu_mar_d'amunt.jpg (120599 bytes)

 

 

carnet.jpg (878372 bytes)

 

 

Tornar a novetats i notícies