CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

EL CLUB ÉS CONVIDAT A LA

"SOIRÉE ANNUELLE DE L'ÉQUIPAGE  DE

NOTRE DAME DE BONNE NOUVELLE"

 

Un any més el president de l'estació de salvament de Port-Vendres, adscrit a la Société Nationale de Sauvetage en Mer "SNSM", i el patró del vaixell de salvament francès "Notre Dame de Bonne Nouvelle", amb base a aquell port, han convidat a representants del Club Nàutic Llançà a prendre part en la festa anual organitzada per la tripulació d'aquell vaixell, tripulació que participa en tasques de salvament en aigües de la Mar d'Amunt de forma totalment altruista.

 

En representació del club, la nit del 25 de novembre del 2006, han assistit a la vetllada Antonio Márquez i Casses, vocal de l'àrea social de la junta directiva del club, i el gerent de l'entitat, Carles Ferràndez; Allà s'han trobat també amb el patró major de la Confraria de Pescadors del Port de Llançà, Antoni Negre.

 

En el preàmbul de l'acte, els organitzadors han homenatjar al que fins aquesta data i durant més de 30 anys ha estat al capdavant d'aquesta tripulació, el patró del vaixell Yves Campillo, qui en haver complert l'edat màxima per a patronejar aquest tipus d'embarcació, ha cedit el relleu al seu segon de bord, Antonie Torres.

 

Durant l'acte els representants del club han aprofitat per a lliurar un detall als representants de la SNSM de Port-Vendres, en reconeixement de la llarga amistat que uneix aquestes dues entitats nàutiques d’ambdues parts dels Pirineus.

 

 

CIMG8572.JPG (111065 bytes)

 

20060826_notre_dame_de_bonne_nouvelle_a_llanca_per_la_trobada_de_llatines_02.jpg (159731 bytes)          20060826_notre_dame_de_bonne_nouvelle_a_llanca_per_la_trobada_de_llatines_01.jpg (120547 bytes)

 

CIMG8520.JPG (91656 bytes)          CIMG8521.JPG (92618 bytes)

 

CIMG8525.JPG (106154 bytes)          CIMG8528.JPG (101971 bytes)

 

yves_campillo_i_carles_ferrandez.jpg (96551 bytes)

 

 

 

 

Tornar a novetats i notícies