CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

GERARD MARIN (C.N. LLANÇÀ)

AL CAMPIONAT DEL MÓN

DE LA CLASSE EUROPA

 

 

Després de la seva participació en el campionat europeu de la classe "Europa", en el que va aconseguir classificar-se en el tercer lloc, el regatista figuerenc del Club Nàutic Llançà, Gerard Marin s'ha desplaçat a la vila de Workum (Holanda), per a prendre part en el CAMPIONAT DEL MÓN DE LA CLASSE EUROPA, que es celebra entre els dies 14 i 26 de juliol del 2007.

 

A continuació figura la informació sobre la seva participació en aquest esdeveniment esportiu del més alt nivell:

 

 

 

 

.

 

 

 

27 DE JULIOL DEL 2007

 

FORTS DOLORS D'ESQUENA FAN RETIRAR A GERARD MARIN DE LA COMPETICIÓ DEL TÍTOL MUNDIAL DE LA CLASSE "EUROPA", EN EL DARRER DIA DEL CAMPIONAT.

 

El 26 de juliol del 2007, darrer dia del Campionat del Món de la classe "Europa", el regatista figuerenc del Club Nàutic Llançà, Gerard Marin, afectat per fots dolors d'esquena, decideix no prendre la sortida en cap de les tres proves celebrades durant el dia.

 

Després d'haver estat en situació de pujar al podi el tercer dia del campionat, aquell dia ocupava la tercera posició de la classificació general provisional en la que hi competien 104 regatistes, la classificació final del regatista del club en aquest mundial ha estat un "immerescut vint-i-cinquè lloc" (com cita textualment el redactor del Setmanari Hora Nova, Pau Rodríguez en l'edició del dia 27/07/200/).

 

Gerard Marin, en breu afrontarà el repte de prendre part en la regata oceànica en solitari "MINI TRANSAT" per la qual s'ha estat preparant aquests dos darrers anys. Més informació sobre aquesta nova fita del regatista del club la podeu trobar a l'apartat "PROJECTE MINI - GERARD MARIN - CLUB NÀUTIC LLANÇÀ" de la nostra web www.cnllanca.cat/mini/

 

 

 

 

 

22 A 25 DE JULIOL DEL 2007

 

DESPRÉS DE REMUNTAR FINS AL TERCER LLOC EN LA CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL DEL MUNDIAL, GERARD MARIN (C.N. LLANÇÀ) AMB PROBLEMES FÍSICS D'ESQUENA, BAIXA FINS AL DESÉ EL QUART DIA.

 

El dia 22 de juliol (tercer dia de regata del Campionat del Món de la classe "Europa"), a Workum (Holanda), el regatista figuerenc del Club Nàutic Llançà, Gerard Marin, amb una vint-i-sisena i una desena posició en les dues proves realitzades, acaba la jornada en el tercer lloc de la classificació general provisional del Mundial.

 

Després de dos dies sense realitzar-se proves, dilluns 23 estava reservat com a dia de descans i dimarts 24 les condicions meteorològiques han impedit als organitzadors celebrar-ne cap, dimecres 25 de juliol, Gerard Marin, amb fots dolors d'esquena segons ens ha informat ell mateix, ha navegat les tres proves celebrades durant la jornada, aconseguint una divuitena, una vint-i-dosena i una vint-i-setena posició, acabant la jornada en desè lloc de la classificació general provisional.

 

Gerard Marin, en comunicació amb el Club Nàutic Llançà, ha manifestat que demà, a la vista de les condicions meteorològiques i de l'estat de la seva esquena passada la nit, decidirà si continua regatejant en el mundial de la classe "Europa", o es reserva per a la gran fita que s'ha marcat per aquest any, la regata oceànica en solitari "Mini Transat" entre Les Sables d'Olonne (França) i Salvador de Baia (Brasil).

 

 

 

 

 

21 DE JULIOL DEL 2007

 

GERARD MARIN (C.N. LLANÇÀ) MANTÉ LA REGULARITAT EN EL SEGON DIA DEL CAMPIONAT DEL MÓN DE LA CLASSE EUROPA, I ACABA LA JORNADA EN CINQUÈ LLOC DE LA CLASSIFICACIÓ

 

En el segon dia de competició de les proves per a decidir el campionat del Món de la classe "Europa", a Workum (Holanda), el regatista figuerenc del Club Nàutic Llançà, Gerard Marin ha mantingut la seva regularitat aconseguint un tercer i un quart lloc en les dues proves celebrades el dia 21 de juliol.

 

Aquests resultats en aquestes dues proves i una vegada haver descartat una quarta posició, han suposat que Gerard Marin (C.N. Llançà) acabi la jornada en el cinquè lloc de en la classificació general provisional masculina del Campionat del Món de la classe "Europa" (en la que hi participen un total de 104 regatistes), a tant sols 3 punts del noruec Mathias Mollatt que l'encapçala (amb un descart d'un cinquè lloc) i a només 2, 1i 1 punts del segon, tercer i quart classificats (amb uns descarts d'un cinquè, un novè i un quart lloc respectivament).

 

classificació general provisional masculina 21/'7/2007

 

 

 

20 DE JULIOL DEL 2007

 

GERARD MARIN (C.N. LLANÇÀ) EN MOLT BON LLOC PER A LA LLUITA DEL TÍTOL MUNDIAL DE LA CLASSE EUROPA

 

Segons ens ha informat ell mateix, en el primer dia de competició de les proves per a decidir el campionat del Món de la classe "Europa", a Workum (Holanda), el regatista figuerenc del Club Nàutic Llançà, Gerard Marin ha aconseguit un segon i un quart lloc en les dues proves celebrades el dia 20 de juliol, amb "molt vent !!!" segons Marin ens explica en el missatge que ens ha tramés.

 

Aquests resultats en les dues primeres proves, han suposat que Gerard Marin (C.N. Llançà) ostenti el tercer lloc en la classificació general provisional del Campionat del Món de la classe "Europa".

 

 

Les fotografies que figuren a continuació han estat publicades en la web de la organització del mundial - www.europeworlds2007.com -  i recullen dos moments en els que Gerard Marin recull el trofeu aconseguit en pujar al podi de la "Open Week" del Campionat del Món de la classe "Europa".

 

 

 

 

 

18 DE JULIOL DEL 2007

 

GERARD MARIN (C.N. LLANÇÀ) PUJA AL PODI DE LA "OPEN WEEK" DEL CAMPIONAT DEL MÓN DE LA CLASSE EUROPA

 

Després de prendre part en les proves celebrades entre els dies 15 i 18 de juliol a Workum (Holanda), el regatista figuerenc del Club Nàutic Llançà, Gerard Marin ha aconseguit pujar al podi de la regata "Open Week" del Campionat del Món de la classe "Europa".

 

El primer dia Marin va acabar la regata en el primer lloc de la classificació general provisional, el segon dia les condicions meteorològiques van impedir celebrar cap prova, el tercer dia - 17 de juliol - Gerard Marin va caure fins el vuitè lloc de la classificació general provisional, i després d'una espectacular remuntada, el quart i darrer dia d'aquesta regata aconsegueix classificar-se en el segon lloc de la classificació general definitiva del grup or, i classificar-se per a disputar el Campionat del Món de la classe.

 

Dijous 19 de juliol del 2007, els regatistes realitzen els tràmits de medició dels vaixells i divendres 20 està previst comencin les proves per a determinar el campió del Món de la classe "Europa" 2007.

 

Des de Llançà desitgem a en Gerard Marin tots els èxits del "Món"..

 

classificació general definitiva "grup or" 18/07/2007

 

 

 

15 DE JULIOL DEL 2007

 

GERARD MARIN (C.N. LLANÇÀ) COMENÇA AMB MOLT BON PEU LA SEVA PARTICIPACIÓ EN EL CAMPIONAT DEL MÓN DE LA CLASSE EUROPA

 

El 15 de juliol del 2007, s'enceta i tenen lloc les dues primers proves de la "Open Week" del Campionat del Món de la classe "Europa" en la que hi prenen part 112 regatistes d'arreu del món.

 

El regatista figuerenc del Club Nàutic Llançà, Gerard Marin comença amb molt bon peu la seva participació en aquest esdeveniment esportiu del més al nivell, aconseguint un primer i un segon lloc en les dues proves celebrades, i s'erigeix líder en solitari de la classificació general provisional.

 

Les fotografies i informació que figuren a continuació han estat publicades en la web de la organització del mundial - www.europeworlds2007.com -  a on podreu trobar més imatges i informació actualitzada d'aquest esdeveniment esportiu.

 

classificació general provisional del 15/07/2007

 

DSC_1911_MARIN.jpg (98011 bytes)

 

DSC_1144_MARIN.jpg (76964 bytes)          DSC_1461.jpg (72822 bytes)          DSC_1828_MARIN.jpg (78604 bytes)

 

DSC_1184.jpg (98013 bytes)          DSC_1186.jpg (102633 bytes)          DSC_1190.jpg (98630 bytes)

 

DSC_1278.jpg (111397 bytes)          DSC_1352_MARIN.jpg (98976 bytes)          DSC_1376.jpg (104221 bytes)

 

DSC_1427.jpg (112758 bytes)          DSC_1533.jpg (99924 bytes)          DSC_1578_MARIN.jpg (101863 bytes)

 

DSC_1790.jpg (112056 bytes)          DSC_1909_MARIN.jpg (103376 bytes)          DSC_1990.jpg (105091 bytes)

 

 

Tornar a novetats i notícies