CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

ELS TREBALLADORS DEL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

CARLES PAGÈS I ALBERT PAGÈS

REBEN LA FELICITACIÓ PÚBLICA

DE L'AJUNTAMENT DE LLANÇÀ

 
 

Divendres 28 de setembre del 2007, en el marc de celebració de la festa patronal de la Policia Local de Llançà, els treballadors del Club Nàutic Llançà Carles Pagès i Albert Pagès, han rebut la felicitació pública de l'Ajuntament de Llançà.

 

En l'acte celebrat a la Casa de Cultura de Llançà, els treballadors del club han rebut el guardó atorgat per l'alcalde del municipi, Pere Vila, pel motiu que durant l'acte s'ha exposat als assistents. Tot seguit figura el text llegit durant l'atorgament:

 

"El dia 20 de juny d'enguany, la Sala de la Policia Local de Llançà va rebre una trucada comunicant que hi havia un home que s'estava ofegant a la zona de Grifeu.

 

La Policia Local va avisar al Club Nàutic Llançà per si hi havia la possibilitat que s'adrecés una embarcació del club per localitzar aquesta persona, ja que Salvament Marítim hagués trigat molt.

 

Que l'embarcació "Palandriu" tripulada pels senyors Carles Pagès i Feliu i Albert Pagès i Feliu es va dirigir a la zona, localitzant a l'home que s'estava ofegant en pocs minuts.

 

Cal remarcar que des de que es va realitzar la trucada telefònica al club nàutic, fins que l'home va ser rescatat, no van passar més de cinc minuts.

 

La rapidesa en que van actuar els dos treballadors del Club Nàutic Llançà va evitar que aquesta persona, súbdit francès, s'ofegués, ja que aquest estava sense forces a punt d'enfonsar-se.

 

D'aquesta brillant assistència van ser testimonis els agents de la Policia Local que van observar el rescat des de Grifeu, així com els banyistes que es trobaven a la zona.

 

Per aquest motiu es lliura Felicitació pública als senyors Carles Pagès i Feliu i Albert Pagès i Feliu."

 

Aquests guardons han estat recollits pels membres de l'equip professional del club de mans de l'alcalde, Pere Vila, i del coordinador de la policia local, Lluís Merino, en presència del sotsinspector en cap del cos, Víctor Alcaraz, moment que recull la fotografia que figura a continuació i que ha estat facilitada gentilment al club per "Fotografia Pumareda".

 

 

.

A continuació altres fotos que recullen el moment en que reben la distinció i a la sortida de l'acte acompanyats del president del Club Nàutic Llançà, Miquel Ferrer, i la reproducció dels guardons..

 

20070928 - foto cnllanca.cat - 002.jpg (93255 bytes)          20070928 - foto cnllanca.cat - 004.jpg (85663 bytes)

 

20070928_felicitacio_publica_albert_pages.jpg (252494 bytes)          20070928_felicitacio_publica_carles_pages.jpg (273386 bytes)

 

 

Tornar a novetats i notícies