CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

GERARD MARIN ÉS REBUT

PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA

I PER LA DIPUTACIÓ DE GIRONA

 

 

El dia 22 de novembre del 2007, el regatista del Club Nàutic Llançà, Gerard Marín ha rebut avui el reconeixement per part de la Representació Territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i de la Diputació de Girona, després de quedar quart classificat a la categoria  Sèrie de la regata MINI TRANSAT 2007, i haver acabat en segon lloc de la classificació de la mateixa categoria en la segona etapa d'aquesta regata oceànica en solitari.

 

Josep Saguer, Representant Territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona, com a amfitrió ha obert els parlaments comentant que “era tot un orgull i un plaer tenir a Gerard Marín, entre nosaltres després d’aconseguir una meritòria quarta posició a la MINI TRANSAT 2007”. El titular de la Representació Territorial d’Esports a Girona també ha volgut expressar la seva satisfacció perquè “Gerard és l’exponent de un projecte que vam iniciar el seu dia, amb el tema de la vela escolar. És el mirall que han de tenir els nens”.

 

Narcís Casassa, vicepresident cinquè i diputat d’esports de la Diputació de Girona també ha explicat que “S’ha de felicitar en Gerard pel que ha aconseguit. Des de la Diputació apostem per l’esport d'elit, però no cal oblidar-se mai de l'esport de base, que és el que ens porta el futur. En Gerard és un exemple del que un esportista iniciat des de la base, pot aconseguir, per la qual cosa s’ha d seguir treballant amb el foment de l’esport, a més que els esportistes facin difusió de les terres gironines."

 

El propi navegant del Club Nàutic Llançà ha expressat el seu agraïment per la recepció I ha comentat que “primer de tot vull donar les gràcies tant a la Representació Territorial d’Esports com a la Diputació de Girona per la recepció que m’han fet. També vull donar les gràcies, als patrocinadors que han fet possible poder fer aquest projecte, com són INICIATIVA EXTERIOR, ESCAR L’ESCALA I CLUB NÀUTIC LLANÇÀ”. Gerard Marín ha afegit que “ara ja penso en el projecte del 2009, on em vull embarcar amb un proto. Ara aniré construint coses petites, en una drassana d’Empuriabrava i a començament de gener ja iniciaré el casc”.

 

Josep Saguer ha tancat l’acte afegint que “voldria donar un reconeixement especial a la familia d’en Gerard pel suport I el patiment que han tingut i faig una crida als empresaris gironins amants de la vela, per apostar pel projecte Proto d’en Gerard Marín”.

 

 

 

Fotografia i informació cedides per Global Press Events

(oficina de premsa de Gerard Marin)

 

 

 

 

Tornar a novetats i notícies