CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

LLANÇÀ GUARDONA AL

REGATISTA DEL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

GERARD MARIN

 
 

Dimarts 22 de gener del 2008, en el marc de la festa major de Llançà, l'ajuntament de Llançà ha guardonat al regatista del Club Nàutic Llançà, Gerard Marin amb l'atorgament de la "Llançà de plata".

 

Els motius han estat exposats per l'alcalde del municipi, Pere Vila, en el discurs realitzat durant l'acte del lliurament de les Llances, i que es transcriu a continuació:

 

La Llança d’en Gerard Marín i Julià, era un guardó claríssim des de fa molt temps.

 

Aquest jove, nascut l’any 82, entrà a formar part d’aquesta gran família marinera que és el Club Nàutic Llançà a l’any 2005, per encarregar-se de la preparació i formació de l’equip de regatistes del club.

 

A partir de llavors, ell, amb professionalitat i tenacitat, començà a llaurar un camí ple d’èxits i felicitacions.

 

Primer classificat a tres proves d’alt nivell, segon classificat a la segona etapa de la regata “Mini Max” i segon en la segona etapa i quart en la general de la regata “Mini transat”, el passat mes d’octubre, avalen aquest guardó.

 

Gerard Marín ha combinat la seva aposta per la navegació oceànica en solitari, amb la participació en proves d’alt nivell de la classe “europa” en la que havia competit fins el 2005, i així ha pres part en les competicions estatals i internacionals, assolint uns grans resultats.

 

Campió estatal d’Espanya absolut de la classe “Europa 2006” i primer classificat de l’Open Week del campionat d’Europa 2007 i segon classificat de l’Open Week del campionat del món 2007. Aquesta dedicació al món de la vela i els resultats obtinguts va fer que la Federació Catalana de Vela, en el transcurs de la seva festa anual “Nit de la vela”, distingís a Gerard Marín en dues vessants: com a campió estatal de la classe “Europa” 2006 i com a millor navegant Català de creuer en solitari. Certament, el guardó que avui se li atorga, és fruit d’una preparació física i mental molt forta. Travessar l’Atlàntic tot sol i acabar quart té molt mèrit. La seva tenacitat i valentia esportiva, unida al seu alt nivell tècnic, ha fet que el nom de Llançà hagi estat permanentment en els mitjans de comunicació durant els dos darrers anys.

 

Per un club o entitat, de la disciplina q1ue sigui, quan veu que tots els seus esforços tenen sentit, el motiva doblement. La tasca que ha fet, fa i farà el Club Nàutic per la formació dels joves n el camp de la vela, avui també està recompensada. Un Club Nàutic, capitanejat pel seu president, Miquel Ferrer, conegut pels seus anys de jugador de Bàsquet del Joventut de Badalona, la penya, per tots nosaltres, on mai parlant amb ell, trobarem un no per resposta.

 

La seva nova junta, renovada fa ben poc, està al servei del municipi i li hem de reconèixer l’esforç constant que fa en l’àmbit de la formació, la millora de les instal·lacions, l’obertura al mar i el segell de qualitat que dona a la nostra oferta turística.

 

En Gerard i el Club Nàutic estan d’enhorabona i tant de bo que l’alegria que tenen la comparteixin amb tots nosaltres i els seus socis. La feina, ho sabeu molt bé la gent de mar, no s’acaba mai i la superació ha de ser un estímul. Gràcies Gerard per ser com ets i gràcies Club Nàutic per estar on estàs! Felicitats…

 

 

A continuació algunes fotografies preses durant l'acte de lliurament de les Llances.

 

 

005_5.JPG (2218980 bytes)

 

001_1.JPG (1748697 bytes)          003_3.JPG (1638899 bytes)          006_6.JPG (2403536 bytes)

 

007_7.JPG (1658508 bytes)          008_8.JPG (1615618 bytes)          009_9.JPG (1636939 bytes)

 

 

 

 

Tornar a novetats i notícies