CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

EL "NAIRAM II" (C.N. LLANÇÀ)

PUJA AL PODI DE LA

REGATA DE PASQUA 2008

 
 

Entre els dies 21 i 23 de març del 2008, sota organització del Club Nàutic Estartit, ha tingut lloc l'edició del 2008 de la tradicional Regata de Pasqua.

 

Per a prendre part en aquesta regata s'ha desplaçat a L'Estartit el vaixell de la flota llançanenca "NAIRAM II", patronejat per Víctor Soler, soci i sotspresident segon del Club Nàutic Llançà.

 

El resultat de les dues jornades en que la flota va poder navegar, va donar com a fruit que el vaixell de la flota del club de Llançà es classifiqués en segon lloc del grup 2, darrera del "GARNATXA" de Miquel Pons (C.N. Port d'Aro).

 

A continuació es  transcriu la nota publicada en la pàgina web del club organitzador (www.cnestartit.es), còpia del cartell de la regata, i el medaller i fotografies de la mateixa facilitats pel Club Nàutic Estartit..

 

 

 

dc 26 març de 2008 a les 18:09:21 [Regates]

El “DUENDE” Jacinto Rodríguez s’adjudica la Regata de Pasqua 2008 - Memorial Josep Mª Padró.

Un any més el Club Nàutic Estartit ha organitzat la 13ena Regata de Pasqua – Memorial Josep Mª Padró el dies 21, 22 i 23 de març de 2008, en aquesta edició s’ha comptat amb la participació 18 embarcacions de la classe Creuer. De les tres proves programades se’n varen poder corre dues, la prova del divendres va consistir en una regata costanera, l’Estartit – Furió de Tamariu – L’Estartit de 16 milles. Aquesta prova se la va adjudicar en el Grup 1 el “DUENDE” de Jacinto Rodríguez del Club Nàutic Arenys de Mar seguit del “REBUFF” de David Marcó del Club Nàutic Llafranch i del “CRUISER-RACER” de Toni Guiu del Reial Club Nàutic de Barcelona, en el Grup 2 el “GARNATXA” de Miquel Pons del Club Nàutic Port d’Aro es va adjudicar la prova seguit per el “NAIRAM” de Victor Soler del Club Nàutic Llançà i el “VEGAS II” de Ramón Estrada del Reial Club Marítim de Barcelona. El dissabte es va córrer un triangle Olímpic que es va adjudicar novament el “DUENDE” en el grup 1 seguit del “CRUISER-RACER” i del “REBUFF”. En el Grup 2 es va imposar una altra vegada el “GARNATXA” seguit del “TWIKI” de Lluís Ferrés del Club Nàutic Estartit i el “MULATITUS” de Fernando Muñoz del Club Nàutic l’Escala. La regata del diumenge es va anul•lar per la forta Tramuntana.

 

cartell_regata_pasqua_2008.jpg (229145 bytes)

 

Medaller 2008.jpg (301376 bytes)

 

 

DSC_0005.JPG (744271 bytes)

 

DSC_0020.JPG (760233 bytes)          DSC_0094.JPG (541935 bytes)

 

DSC_0008.JPG (816878 bytes)

 

 

 

 

Tornar a novetats i notícies

 

 

 

 

 

 

 

 

ica

nua