CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

 

 

EL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ PRESENTA

LES SEVES ACTIVITATS

AL SECTOR TURÍSTIC DEL MUNICIPI

 

Dins el marc de les jornades d'intercanvi entre els diferents sectors implicats en la oferta turística del municipi, encetades per l'Ajuntament de Llançà, a la nova oficina de turisme de Llançà el vespre del 15 d'abril del 2008, el Club Nàutic Llançà ha tingut la oportunitat d'exposar als assistent la oferta de serveis que es presten des del club llançanenc.

 

Aquesta trobada, en la que hi han pres part diversos agents que ofereixen serveis nàutics al municipi del nord del Cap de Creus (caiac, passejos en barca, oferta subaquàtica, ...), ha estat closa pels representants del Club Nàutic Llançà.

 

El gerent del club, Carles Ferràndez, ha començat fent una breu exposició de la totalitat dels serveis oferts pel club i ha presentat a la coordinadora esportiva de l'entitat, Marta Duch, que ha desenvolupat la oferta relacionada amb la vela lleugera, des de totes les vessants que es poden gaudir des de l'escola de vela del club, reconeguda per la Federació Catalana de Vela, i que segueix els estàndards de l'Escola Catalana de Vela (esportiva, de lleure, turística, de competició, acadèmica, terapèutica, ...).

 

Des del vincle que figura a continuació es pot accedir a la presentació realitzada, i tot seguit algunes imatges preses durant l'acte.

 

Per a informació més detallada sobre la oferta esportiva del club, podeu contactar directament a les a/e: club@cnllanca.cat i esport@cnllanca.cat

 

 

 

 

CIMG5258 [1024x768].JPG (580218 bytes)

 

CIMG5260 [1024x768].JPG (546851 bytes)          CIMG5262 [1024x768].JPG (551651 bytes)

 

 

FEDERACIÓ CATALANA DE VELA

 

Tornar a novetats i notícies

 

 

 

 

 

 

 

 

ltant