CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

PERE DEUSEDAS LLIURA AL CLUB

EL DISSENY ORIGINAL DEL GALLARDET

 

Dissabte 9 d'agost del 2008, el soci número 1 i primer president del Club Nàutic Llançà, Pere Deusedas , acompanyat del també fundador Eugeni Deu, ha lliurat al Club Nàutic Llançà el disseny original del gallardet de l'entitat llançanenca.

 

Segons ha explicat Pere Deusedas a l'actual president del club, Miquel Ferrer, en el transcurs de l'emotiu acte, en constituïr-se el club l'estiu de l'any 1966, Deusedas va proposar a la resta de socis que aleshores conformaven el club - n'eren onze - fer un concurs per a decidir quin havia de ser el gallardet que simbolitzés el aleshores incipient club nàutic.

 

Resultat del concurs, el gallardet guanyador fou el dissenyat pel mateix Pere Deusedas, el qual s'ha mantingut com al logotip del Club Nàutic Llançà fins aquestes dates.

 

Deusedas es va inspirar en l'àncora d'un vaixell que havia vist a Hamburg, i els colors corresponen a una combinació entre els de les banderes del codi internacional de senyals i els de la Lliga Hanseàtica.

 

La fotografia que figura a continuació, recull el moment en que Pere Deusedas lliura a Miquel Ferrer el disseny original del gallardet del club, en presència d'Eugeni Deu.

 

DSCF3364 [1024x768].JPG (618139 bytes)

 

20080813_disseny_original_gallardet_club_pere_deusedas.jpg (1534723 bytes)

 

 

 

Tornar a novetats i notícies