CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

L'EQUIP DE REGATES DEL C.N. LLANÇÀ

PARTICIPA EN LA REGATA

"XX TROFEU J.A. SAMARANCH"

 

 

El cap de setmana del 28 de febrer i 1 de març del 2009, ha tingut lloc  la regata TROFEU J.A. SAMARANCH, sota la organització del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

 

Representant al Club Nàutic Llançà hi han pres part els següents esportistes de l'equip de regates de la classe "Europa" del club llançanenc:

 

Marina López

Àlex Ruggieri

Roc Vidal

 

Ha acompanyat l'equip de regates, el seu entrenador responsable Hug Chardon, qui ens ha fet arribar la següent fotografia dels regatistes llançanencs i crònica de l'activitat:

 

foto.jpg (662904 bytes)

 

El cap de setmana del 28 de febrer i 1 de març, l’equip de regates de la classe europa s’ha desplaçat a Sant Feliu de Guíxols. La regata era de nivell 2, el 20è Trofeu J.A. Samaranch. Els regatistes que hi han anat han estat:

           

            Marina López 13ª

            Roc Vidal 22è

            Alex Ruggieri 25è

 

Es van celebrar dues proves durant la regata, les dues el dissabte, mentre diumenge no es va celebrar cap prova degut a la falta de vent i el mal temps. Els regatistes del club han millorat notablement el seu rendiment: la Marina va realitzar una primera prova molt bona (11ª, 18ª ) aconseguint estar entre el grup capdavanter. En Roc i l’Alex milloren els resultats (23, 24 i 28, 21 respectivament) aconseguits en les últimes regates realitzades. Pas a pas, els regatistes llançanencs aconsegueixen millorar i progressar en les regates.

Aquest mes vinent, l’equip s’entrenarà a l’Estartit amb els seus regatistes i en Kiku Prats, el seu entrenador. A més a més es realitzarà una concentració amb els clubs de Blanes, l’Estartit i Port d’Aro a Llançà, el cap de setmana previ a la regata Trofeu Cap de Creus que realitzem al nostre club.

 

 

L'equip de regates de vela lleugera del Club Nàutic Llançà

compta amb el suport de

 

 

petrocat.jpg (443201 bytes)

 

 

 

 

Tornar a novetats i notícies