CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

L'EQUIP DE REGATES DEL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

PARTICIPA EN LA REGATA

"GRAN PREMI IGS" AL MASNOU

 

 

Organitzat pel Club Nàutic El Masnou, el cap de setmana del 21 i 22 de novembre del 2009, s'ha celebrat el Gran Premi IGS.

 

Per a prendre part en la mateixa s'hi han inscrit els següents regatistes de l'equip de regates del Club Nàutic Llançà:

 

OPTIMIST

Pau Blanch

Tatiana Hettier

Marta Pasquin

Yago Pasquin

Víctor Vázquez

 

Acompanya als regatistes, un dels entrenadors responsables de l'equip d'optimist del club, Marc Peña.

 

A continuació, la crònica que ha fet arribar Marc Peña , entrenador de l'equip de la classe optimist:

  

Aquest cap de setmana els regatistes del Club Nàutic Llançà que es trobaven dins el rànquing del Grup 1 i 2 d'optimist han pres part del 1er Gran Premi IGS al Masnou.

 

El cap de setmana es presentava complicat ja que hi havia unes prediccions meteorològiques de poquet vent. Tot i això els regatistes del club estaven preparats i havien entrenat força per aquesta regata.

 

El dissabte, tot i les previsions, és van poder fer 3 proves per grup amb un vent de 250-260º amb una intensitat de 6-10 nusos.

 

Desprès de fer una prova per grup i observar que el vent no era l'adequat per regatejar, es va decidir traslladar el camp de regates més en fora, on el vent era més estable tant en intensitat com en direcció.

 

Degut a aquests canvis per tal de fer més igualada la competició, gairebé es va acabar a l'hora límit de sortides i es va entrar a port quan ja començava a fosquejar, això si amb una bona sensació.

 

D'aquestes tres proves els germans Pasquin (Marta i Yago) van obtenir bones posicions quedant al voltant de vintena del grup 2 i en Pau Blanch també va fer el mateix dins el grup 1.

 

A l'inici del diumenge la jornada no pintava bé. El dia s'havia aixecat molt ennuvolat i amb quatre gotes. La primera sortida es podia donar a partir de les 11 i així ha estat.

 

A mesura que avançava el matí, el dia ha anat millorant i hem tingut un temps fantàstic per poder dur a terme les proves.

 

El vent tornava a ser d'un 250-260º això si amb una mica més d'intensitat ja que les puntes van arribar als 10-15 nusos.

 

Dins el grup 2 Tatiana Hettier ha pogut recuperar els places que havia perdut durant la primera jornada de la regata, pel contrari Yago Pasquin va perdre posicions al augmentar el vent.

 

Pau Blanch i Marta Pasquin van saber mantenir les posicions aconseguides el dissabte i així poder sumar uns punts important al rànquing.

 

A banda d'això Victor Vázquez va tenir problemes amb el timó i desprès d'una reparació d'urgència i una mala sortida, aconseguia una merescudíssima segona plaça dins la Categoria A del grup 2.

 

Els regatistes llançanencs van acabar força contents de la regata i molt preparats per d'aquí 2 caps de setmana que viatjaran a Palma per participar a la regata de nivell 1.

 

 

L'equip de regates de vela lleugera del Club Nàutic Llançà

compta amb el suport de

 

 

petrocat.jpg (443201 bytes)

 

Tornar a novetats i notícies