CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

L'EQUIP DE REGATES DEL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

PARTICIPA EN EL

I CLÍNIC EMPURIABRAVA

 

Els regatistes del Club Nàutic Llançà han participat al I clínic Empuriabrava d'optimist i europes del 23 fins el 27 d'agost a l'escola municipal de vela d'Empuriabrava.

 

A continuació la crònica que ens ha fet arribar el seu entrenador responsable, Jordi Salellas:


 

La concentració a EmpuriaVela ha estat d'allò més profitosa. Durant els cinc dies del clínic s'ha navegat unes 24 hores amb unes condicions de vent espectacular que oscil·laven entre els 8 i 25 nusos gràcies a les marinades que es donen a aquesta zona.

Cada dia els regatistes, 14 en total, tenien un planning de preparació física, teoria amb vídeos de gran qualitat mitjançant un projector, boies i vaixells a escala que ajudaven a entendre perfectament els conceptes a treballar a l'aigua. A continuació, es treballava els exercicis proposats a l'aigua durant unes 2 o 3 hores de tal manera que els regatistes poguessin fer els exercicis concentrats al màxim. Després es tornava a terra i entretant  dinàvem es repetia la teoria especificant les errades de cadascun dels regatistes.  Ja descansats, amb els dubtes aclarits i amb total concentració tornàvem a entrenar a l'aigua els exercicis proposats pels entrenadors. Immediatament després de la navegació, i un cop a terra fèiem estiraments específics.

Els regatistes del Club Nàutic Llançà que varen participar al clínic en la classe optimist varen ser Sergi Rivera, Pau Blanch, Marta Pasquin, Marta Rivera, Carlos Manera i Yago Pasquin. En la classe Europe l'Oriol Vila i L'Helena Manera.


Els entrenadors varem ser David Ubach, Pol Rives i Jordi Salellas.

 

 

L'equip de regates de vela lleugera del Club Nàutic Llançà

compta amb el suport de

 

 

petrocat.jpg (443201 bytes)

 

 

 

 

 

 

Tornar a novetats i notícies