CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

EL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

CELEBRA LA FINALITZACIÓ DE LES

OBRES DE RENOVACIÓ DE LES SEVES INSTAL·LACIONS

 

Dissabte 30 d'abril del 2011, ha estat un dia atapeït d'activitats per als socis del Club Nàutic Llançà.

 

A dos quarts de nou del matí, s'ha reunit l'assemblea general de socis de l'entitat llançanenca per a celebrar reunió ordinària, en el transcurs de la qual s'han aprovat els comptes de l'exercici 2010, el pressupost per a l'exercici 2011, i el text refós dels estatuts del club. En aquesta reunió, el president del club, Miquel Ferrer, ha informat als socis de temes relatius a l'execució de les obres de renovació de les instal·lacions portuàries de Llançà gestionades per l'entitat que es varen iniciar el mes d'octubre del 2010 i que han estat finalitzades el passat mes de març en un temps rècord de cinc mesos i mig.

 

A dos quarts de dues del migdia, els socis s'han congregat davant l'edifici de serveis del club, a on el president ha donat la benvinguda al secretari de territori i mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, a l'alcalde de Llançà, Pere Vila, a la sotsdirectora general de ports, Rosa Busquets, a la gerent de Ports de la Generalitat, Maria Dolors Rodríguez, al responsable de la Zona Portuària Nord, Joan Pere Darbra, i a tots els socis, esportistes, i els membres de l'equip professional del club, agraint-los la seva presència.

 

A continuació, Miquel Ferrer ha dit unes paraules d'agraïment a tots els socis que amb la seva decisió presa en assemblea, amb la seva col·laboració en treure les barques del port, i amb la seva aportació econòmica, han fet possible les obres de reforma i millora del port, traslladant el seu parer que tots plegats ens hem de sentir orgullosos de les decisions preses en un moment econòmic difícil, i amb la incertesa del futur en la gestió d'aquestes instal·lacions que varem construir amb tanta il·lusió els anys vuitanta. Hem estat responsables i valents en fer front a un problema esdevingut pel desgast dels materials. Considera també que el club té un port i unes instal·lacions de primer nivell, un port integrat al poble de Llançà, i que dona una imatge turística de qualitat. Destaca també que aprofitant les obres de canvi de les passarel·les i molls s'han fet millores, a nivell d'instal·lacions tècniques per optimitzar el consum d'aigua i electricitat, i que s'ha pavimentat la totalitat de vials i zones d'aparcament.

 

Ha afirmat que el club té un port de primer nivell, certificat en els sistemes de gestió de la qualitat i el medi ambient ISO:001 i ISO:14001, comportant això una bona gestió de l'explotació de la concessió del port de Llançà.

 

A continuat dient que la feina no està acabada, que ara es deixarà passar l'estiu per a gaudir del mar, i a la tardor es reprendrà el treball del club aquesta vegada per aconseguir la renovació de la concessió.

 

Adreçant-se al secretari de territori i mobilitat, ha afirmat que li ha agradat molt que hagi vingut a Llançà, que conegui el port i la gent del club nàutic, qui és la que gestiona el port, i li ha avançat que el club treballarà per la renovació esperant la seva col·laboració per arribar, mai més ben dit, a bon port.

 

Finalment ha felicitat al regatista i col·laborador esportiu del club Gerard Marin, que el passat dia 22 d'abril es va convertir en el regatista estatal més jove que aconsegueix, amb 29 anys, donar la volta al món a vela en el marc de la Barcelona World Race acompanyat per l'estendard del club a la popa del vaixell Fòrum Marítim Català.

 

Seguidament ha passat la paraula al secretari de territori i mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet qui en primer lloc ha excusat al conseller de territori i mobilitat, Hble. Lluis Recoder, que per problemes d'agenda no ha pogut assistir com havia anunciat, ha felicitat al club i als seus socis per l'esforç realitzat per a modernitzar una instal·lació com la del port esportiu de Llançà, indicant que té molt mèrit, i que el club és una institució exemplar tenint en compte el sacrifici físic i econòmic realitzat donat lo pròxim de la fi de la concessió, ha felicitat al club també pel grau de compliment en l'execució de les obres i s'ha compromès públicament per a, dins el marc legal, reunir-se i treballar conjuntament amb el club per a la renovació de la concessió amb molta garantia de continuïtat, atès que el club ha demostrat confiança en la gestió i el servei que dona i això  el fa mereixedor d'aquesta concessió. Per a cloure ha manifestat que les obres realitzades son magnífiques tant des de la vessant estètica com funcional, i faran que tots els usuaris en puguin gaudir.

 

El secretari ha destacat que el port està magníficament integrat a la ciutat, i finalment ha fet esment de l'exemple de col·laboració público-privada de Llançà, a on el club ha fet una gran actuació a la dàrsena esportiva del port, i l'administració està realitzant els treballs de protecció del dic de recer per a garantir la seguretat de les instal·lacions en episodis de temporals de llevant.

 

En finalitzar la inauguració, el club ha ofert als assistents un àpat de germanor per a celebrar la fi de les obres.

 

Des del vincle que figura a continuació es pot accedir al detall de les actuacions realitzades pel club en les obres inaugurades avui.

 

ACTUACIONS

 

Més informació sobre les obres de renovació, accessibles des del següent enllaç:

 

INFO OBRES

 

A continuació fotografies obtingudes durant la jornada, i el moment en que el secretari Damià Calvet i l'alcalde Pere Vila signen el llibre d'or del club.

 

 

DSCF6646 (Copiar).JPG (123904 bytes)          DSCF6650_01 (Copiar).JPG (124991 bytes)

 

 

DSCF6546 (Copiar).JPG (111197 bytes)          DSCF6534 (Copiar).JPG (126795 bytes)

 

CIMG1221 (Copiar).JPG (135803 bytes)          CIMG1223 (Copiar).JPG (153623 bytes)

 

DSCF6591 (Copiar).JPG (150998 bytes)          DSCF6588 (Copiar).JPG (171746 bytes)

 

DSCF6593 (Copiar).JPG (136417 bytes)          DSCF6610 (Copiar).JPG (143036 bytes)

 

DSCF6602 (Copiar).JPG (206749 bytes)          CIMG1218 (Copiar).JPG (177103 bytes)

         

DSCF6590 (Copiar).JPG (226963 bytes)          DSCF6602 (Copiar).JPG (206749 bytes)

 

DSCF6617 (Copiar).JPG (204393 bytes)          DSCF6614 (Copiar).JPG (124650 bytes)

 

DSCF6623 (Copiar).JPG (152509 bytes)

 

DSCF6550 (Copiar).JPG (153432 bytes)

 

DSCF6573 (Copiar).JPG (182360 bytes)

 

DSCF6671 (Copiar).JPG (150466 bytes)          DSCF6675 (Copiar).JPG (158124 bytes)

 

Tornar a novetats i notícies