CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

CAMPIONAT DEL MÓN DE LA CLASSE EUROPA

"OPEN WEEK"

 

Gerard Marin, aconsegueix classificar-se com a primer regatista

espanyol i en segona posició absoluta en la Open Week

del Campionat Mundial de la classe Europa

 

 

La primera setmana d'agost del 2011, ha tingut lloc a Gravedona, al lago di Como, la regata "Open Week" del Campionat Mundial de la classe Europa.

 

Aquesta regata és classificatòria per als regatistes de la classe que no s'han classificat per al Mundial en el circuit de regates estatals, tinguin alguna opció de participar-hi.

 

A la Open Week s'hi varen desplaçar els tres esportistes de l'equip de regates del Club Nàutic Llançà que acabaven de participar en el campionat europeu de la classe a Alemanya, Elena Manera, Marina López i Oriol Vila.

 

A aquests s'hi ha afegit a última hora l'esportista figuerenc de l'equip de regates del Club Nàutic Llançà, Gerard Marin, després de la seva recent participació en la Barcelona World Race a bord del vaixell Fòrum Marítim Català amb el que va aconseguir donar la volta al Món, Marin ja ostenta el sobcampionat del Món de la classe Europa aconseguit l'any 2002.

 

Els quatre dies de proves realitzades a Como van ser molt variats, tots ells però amb condicions molt adequades per la navegació d'aquest tipus d'embarcació.

 

Els vents han estat d'entre 6 i 15 nusos i han permès dur a terme un total de 8 proves, 2 per dia, que han estat suficients per seleccionar els 12 masculins i les 12 fèmines no classificats previament, i que tenen accés a prendre part en el Campionat Mundial que s'iniciarà en breu.

  

Després dels 4 dies de regates, entre els seleccionats en la Open Week per participar al "International Europa Class World Championship 2011" hi apareix el regatista del C.N. Llançà, Gerard Marin en la segona posició absoluta dels no classificats i primer classificat espanyol.

 

Marin, després de molts mesos de no navegar en la classe europa ha fet un retorn triomfal assolint dues primeres posicions el segon dia de l'Open Week i un altre l'últim dia de competició podent prescindir de fer l'última prova, estant ja suficientment classificat per entrar al Mundial.

 

La resta de regatistes del C.N. Llançà, tot i i barallar-se per les posicions fins l'últim dia demostrant un gran esforç i qualitats suficients, no varen aconseguir entrar en el grup dels dotze primers classificats.

 

Elena Manera va ser la regatista juvenil llançanenca més propera a poder classificar-se, però dues regates poc afavorides la van allunyar de la dotzena posició necessària en el rànquing per entrar al tancat.

 

Classificacions Open:

http://www.europeclasswc2011.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=54

 

Classificacions finals:

http://www.europeclasswc2011.com/images/stories/open-final-result-08-04.pdf

 

 

 

 

L'equip de regates de vela lleugera del Club Nàutic Llançà

compta amb el suport de

 

 

petrocat.jpg (443201 bytes)

 

Tornar a novetats i notícies