CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

CONVENI DE COL·LABORACIÓ

A LLANÇÀ ENTRE

AJUNTAMENT, IES I CLUB NÀUTIC

 
 

L'Ajuntament de Llançà i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya tenen  signat un conveni de col·laboració per a l'atenció educativa a la diversitat, de l'alumnat d'educació secundària del municipi llançanenc, que participi en el Projecte Rumb en el marc dels programes de diversificació curricular.

 

A l'empara d'aquest projecte, l'Ajuntament de Llançà i l'IES Llançà, han signat un conveni amb el Club Nàutic Llançà que ha acceptat col·laborar en la formació acadèmica d'un alumne d'ESO de l'IES Llançà, facilitant a les seves instal·lacions nàutiques i portuàries la realització de les activitats d'aplicació pràctica detallades en el Projecte Rumb, durant el curs escolar 2011/2012.

 

Aquesta no és la primera vegada que el Club Nàutic Llançà col·labora amb l'ajuntament i l'institut llançanencs en la formació d'alumnat del municipi. Fou l'any 2006 quan les tres entitats varen signar un conveni similar per primera vegada, i des d'aleshores l'experiència s'ha anat repetint, formant-se al club nàutic tant alumnes en la vessant portuària com en l'administrativa.

 

20110901_acord_projecte_rumb.jpg (551408 bytes)

 

 

 

Tornar a novetats i notícies

 

 

 

 

 

 

 

 

,