CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

SET REGATISTES DEL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE LA CLASSE EUROPA

 

 

Experiència satisfactòria de l'equip de regates

del C.N.Llançà en la seva participació en el

Campionat d'Espanya de la classe europa

 

 

14/09/2011:

Crònica de l'entrenador de l'equip de regates:

 

Després de l'èxit aconseguit pels regatistes del Club Nàutic Llançà al Campionat Balear de la classe Europa i un cop finalitzades les festes de Gràcia de Maó, els regatistes espanyols de la classe europa es van preparar per participar al Campionat estatal de la classe, que es celebrar del 8 al 12 de setembre.

 

El dia 8 de setembre va engegar la competició amb la tradicional jornada de medicions i comprovació de certificats.

 

Un cop tots els participants van passar les medicions satisfactoriament va arribar l'hora de sortir a l'aigua.

 

Els 4 dies de proves van desenvolupar-se amb un vent molt variable en quant a direcció i intensitat.

 

Divendres, dissabte i diumenge, 9, 10 i 11 va predominar un vent de component sud d'uns 8-10 nusos amb unes condicions ideals per fer les 8 proves que es van dur a terme ens aquests 3 dies, amb l'unic handicap d'una suau corrent que acompanyava les proves des d'un costat o altre del camp.

 

Per finalitzar el Campionat d'Espanya un grop de Tramuntana típic Maonès irrompí a l'illa per realitzar les dos últimes proves amb una intensitat de fins a 18 nusos.

 

Al llarg del Campionat els regatistes llançanencs van batallar les seves posicions fins l'últim dia. La pujada d'intensitat va perjudicar els regatistes més joves i lleugers afavorits al llarg del Campionat Balear, però per altre banda va donar avantatge als regatistes més adults que van poder augmentar en el rànquing classificatori.

 

Cal destacar la vuitena posició juvenil masculina aconseguida per Oriol Vila i la sisena posició femenina aconseguida per Marina Lopez, ambdós classificats recentment per participar en el Campionat Europeu de la classe d'enguany.

 

En general els regatistes de l'equip de regates de la classe europa del Club Nàutic Llançà van assolir gaire bé tots els objectius marcats i esperen poder augmentar encara més els resultats de cares a les properes dues copes estatals que es desenvoluparan a Blanes i Port d'Aro, on les condicions meteorològiques dominants són molt més semblants a les de Llançà a les que estan habituats.

 

Felicitats a tots!

 

 

+Info a:

 

Club Marítim Maó:

http://www.clubmaritimomahon.com/

 

Classificacions:

http://www.clubmaritimomahon.com/images/stories/clasigeneral.pdf

 

 

 

 

Tatiana Hettier i Pau Blanch (C.N. Llançà)

subcampions juvenils femení i masculí

al Campionat Balear de la classe europa

 

09/09/2011

A inicis del mes de setembre del 2011 s'ha disputat el Campionat Balear de la classe europa, sota organització del Club Marítimo Mahon. Aquest campionat autonòmic serveix de prèvia per als participants en el Campionat d'Espanya de la classe que es celebrarà a Mao aquest mateix mes de setembre.

 

Set regatistes de la classe europa de l'equip del Club Nàutic Llançà desplaçats a Mao per a prendre part en el campionat estatal, després de la concentració celebrada a Llançà amb el subcampió del Món i regatista també del C.N. Llançà Gerard Marin, han pres part en el Campionat Balear.

 

El detall dels regatistes llançanencs participants, sota la tutela del seu entrenador responsable Marc Peña, és el següent:

 

Pau Blanch

Tatiana Hettier

Marina López

Elena Manera

Sergi Rivera

Oriol Vila

Roc Vidal

 

Durant el campionat autonòmic, el 6 i 7 de setembre, el vent ha estat un dels grans protagonistes. La seva poca intensitat al llarg dels dos dies va permetre que els regatistes més lleugers de la classe dominessin el trofeu, encapçalant la classificació, i alhora va limitar les decisions del comitè de regates que només va poder realitzar una prova per dia.

 

Aquestes circumstàncies climatològiques han afavorit als integrants més novells i lleugers de l'equip llançanenc, que varen demostrar poder estar al més alt nivell per afrontar el campionat estatal.

 

Pau Blanch i Tatiana Hettier, ambdós serà la primera vegada que participaran en un Campionat d'Espanya d'aquesta classe, van aconseguir proclamar-se Subcampió Juvenil Masculí i Subcampiona Juvenil Masculina del Campionat Balear de la classe europa 2011.

 

Des del club felicitem a Tatiana Hettier i a Pau Blanch per l'èxit assolit, i encoratgem a tot l'equip per a dur ben amunt el gallardet del C.N. Llançà.

 

A continuació fotografies que ens ha fet arribar l'entrenador de l'equip.

 

 

foto_01.jpg (983505 bytes)

 

foto_02.jpg (1059227 bytes)          foto_03.jpg (920863 bytes)
 

 

 

 

 

Els esportistes de la classe europa de l'equip de regates

del Club Nàutic Llançà, preparen la seva participació en

el Campionat d'Espanya de la classe amb el seu

entrenador, Marc Peña, i amb el recent subcampió

del món de la classe, Gerard Marin

 

01/09/2011

En acabat el darrer entrenament previ al seu desplaçament a Maó per a prendre part en el Campionat estatal de classe europa, els integrants de l'equip de regates del Club Nàutic Llançà han compartir un refrigeri amb el seu entrenador, Marc Peña, el subcampió del món de la classe i regatista del club, Gerard Marin, amb qui han pogut comptar en aquesta concentració d'entrenament, i amb el president i el gerent del club, Miquel Ferrer i Carles Ferràndez, que han volgut acompanyar-los en aquest moment per a desitjar-los una bona participació en el campionat.

 

20110901_cnllanca_fi_entrenament_equip_europes_01.JPG (187741 bytes)

 

 

31/08/2011

Les fotografies que figuren a continuació recullen un moment del treball tàctic de l'equip de regates del club, seguint atentament les indicacions del subcampió del món de la classe europa 2011 i regatista del C.N. Llançà, Gerard Marin.

 

20110831_cnllanca_entrenament_equip_europes_01.JPG (144115 bytes)          20110831_cnllanca_entrenament_equip_europes_02.JPG (171396 bytes)

 

 

27/08/2011

El mes de setembre del 2011, sota la organització del Club Marítimo de Mahón, a la Illa de Menorca, es desenvoluparà el CAMPIONAT D'ESPANYA  DE LA CLASSE EUROPA.

 

Aquesta és la màxima competició a nivell estatal, obre la temporada de regates de la classe, i inicia  en rànquing classificatori juvenil per a poder participar en el Campionat europeu juvenil de la classe, que es celebrarà al Il Lago di Garda.

 

Els regatistes llançanencs que participaran en el campionat estatal són:

 

Pau Blanch

Tatiana Hettier

Marina López

Elena Manera

Sergi Rivera

Oriol Vila

Roc Vidal

 

Aquests esportistes, que han estat preparant amb força la pretemporada, faran una darrera concentració del 29 d'agost a l'1 de setembre, amb el seu entrenador Marc Peña. El recent subcampió del món de la classe i regatista del Club Nàutic Llançà, Gerard Marin ha confirmat també la seva participació en la concentració, cosa que afavorirà el nivell del col·lectiu.

 

Destaquem que fruit dels punts aconseguits en la darrera edició del Campionat d'Espanya, afegits els punts ponderats de les dues Copes estatals de la classe, els membres de l'equip de regates del Club Nàutic Llançà, Elena Manera, Marina López i Oriol Vila varen poder prendre part en el Campionat d'Europa de la classe que s'ha celebrat recentment a Travemünde (Alemanya).

 

Per a participar en el Campionat d'Espanya a Maó, els regatistes partiran de Llançà el proper 4 de setembre. Un vegada a Maó prendran part en el Campionat Balear els dies 6 i 7. Participant en aquesta regata prèvia podran acabar d'enllestir les embarcacions i conèixer les aigües en que hauran de navegar els següents quatre dies durant el Campionat, que té el següent calendari: dia 8 de setembre inscripcions i medicions, del 9 al 12 quatre dies de proves.

 

+Info a:

http://www.clubmaritimomahon.com/index.php/ca/vela/5-vela/149-clase-europa

 

 

 

 

L'equip de regates de vela lleugera del Club Nàutic Llançà

compta amb el suport de

 

 

petrocat.jpg (443201 bytes)

 

 

Tornar a novetats i notícies