CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

TOUR DE BRETAGNE A LA VOILE

 

 

Gerard Marin (C.N. Llançà) participa en el

Tour de Bretagne a la Voile,

fent equip amb Anna Corbella

 

 

Entre el 10 i el 16 de Setembre s'ha celebrat a la banda costa atlàntica francesa la vuitena edició de la competició "Tour de Bretagne a la Voile".

 

Aquesta regata, en format travessa, es disputa en varies etapes per la costa de la Bretanya francesa, començant a Perros-Guirec i finalitzant a Piriac-sur-mer passant per: Brest, Douarnenez i Lorient.

 

Aquesta competició esta reserva únicament a la classe Bénéteau Figaro, embarcació de 10m d'eslora de navegació a dobles del constructor francès Bénéteau.

 

En l'edició d'enguany el regatista figuerenc del Club Nàutic Llançà, Gerard Marin hi ha pres part com a tripulant en el GAES, embarcació de la també regatista de la Barcelona World Race, la catalana Anna Corbella.

 

L'equip format pels dos regatistes catalans han lidiat amb l'elit de la vela francesa al llarg dels 3 dies de competició.

 

Embarcacions i regatistes de molt alt nivell i proves molt dures van complicar l'ascens en la classificació del GAES patronejat per Corbella.

 

El dia 16 de Setembre el GAES finalitzava el Tour en vint-i-novena posició.

 

Després de l'entrega de trofeus, el regatista llançanenc va tornar a la Rochelle on va reprendre a la seva tasca com a auxiliar dels regatistes de la classe Mini catalans que participaran a la MiniTransat d'enguany. Regata de la qual Gerard ha disputat ja dos edicions, una d'elles molt satisfactòria amb la categoria series finalitzant 4art absolut i 2on de la seva categoria. Allà ajudarà els regatistes a acabar d'enllestir les seves embarcacions i els donarà quatre consells abans de tant esperada sortida el dia 24 de Setembre.

 

+ info a: http://www.tourdebretagnealavoile.com

 

20110910_16_tour_bretagne_gerard_marin_anna_corbella.jpg (79103 bytes)

 

 

 

 

Tornar a novetats i notícies