CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

L'EQUIP DE REGATES DEL C.N. LLANÇÀ

PARTICIPA EN EL "TROFEU HOTEL NIEVES MAR"

 

 

El cap de setmana del 24 i 25 de setembre del 2011, el Club Nàutic L'Escala organitza el "Trofeu Hotel Nieves Mar", regata de nivell 2 del circuit català de la classe optimist.

 

Per a prendre-hi part, s'hi han inscrit els següents regatistes de l'equip d'optimist del Club Nàutic Llançà:

 

Carlos Manera

Yago Pasquin

Marta Rivera

 

Acompanya l'equip de regates desplaçat a L'Escala, el seu entrenador responsable, Gerard Duran.

 

Amb aquesta regata s'enceta el circuit català d'optimist 2011-2012, circuit composat per sis regates puntuables que es celebraran al llarg d'aquesta temporada i que serviran per a seleccionar els setze regatistes catalans que passaran a formar part de la selecció catalana per a participar en el campionat estatal.

 

26/09/2011:

A continuació, crònica que ha fet arribar l'equip tècnic de l'escola de vela:

 

Aquest cap de setmana, 24 i 25 de Setembre, s'ha celebrat la primera prova puntuable de la temporada 2011-2012 de la classe optimist, la II edició del Trofeu Hotel Nieves Mar - nivell 2 - C.N.l'Escala.

 

Els regatistes de l'equip de regates d'optimist del Club Nàutic Llançà es van desplaçar fins a la localitat de l'Escala, on havien estat entrenant el cap de setmana anterior, per tal de disputar la regata i mirar de començar la temporada amb més força que mai.

 

Tot i els bons ritmes i entrenaments que s'havien marcat els últims caps de setmana, les condicions meteorològiques no van acompanyar gaire al llarg de l'últim cap de setmana de setembre. El dissabte es va despertar amb un xàfec a mig-matí que va obligar a l'organització a aplaçar la sortida a l'aigua fins ben entrat el migdia.

Un cop passada la pluja i amb el cel un xic més clar es van disputar fins a 3 proves amb un màxim de 8 nusos i uns 6 nusos estables que es van mantenir tota la competició.

El diumenge amb iguals condicions es va disputar una sola prova i es va donar per conclòs el campionat.

 

Els regatistes llançanencs, habituats a navegar amb vent més fort no van poder mantenir una línia regular en les classificacions i no van acabar d'assolir els objectius marcats.

 

D'un total de 166 participants entre grup 1 i grup 2 català, Carlos Manera va acabar en 63ena posició del grup 1, Yago Pasquin 78é del grup 2 i destacar l'actuació de Marta Rivera que va aconseguir una 18ena posició dins el grup 2 on cada dia va marcant més la seva regularitat i augmentant posicions progressivament.

 

+Info a:

http://www.nauticescala.com/index.asp?docId=3097&MenuID=3097&seccio=1

 

 

 

 

 

L'equip de regates de vela lleugera del Club Nàutic Llançà

compta amb el suport de

 

 

petrocat.jpg (443201 bytes)

 

 

 

 

 

Tornar a novetats i notícies