CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

L'EQUIP DE REGATES DEL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

PARTICIPA EN LA

REGATA UNICEF A PORT D'ARO

 

 

Organitzada pel Club Nàutic Port d'Aro, els dies 11 i 12 d'agost del 2012, es celebra la regata UNICEF, de vela lleugera.

 

Per a prendre part en aquest trofeu, s'hi han inscrit els següents regatistes de la classe optimist de l'equip de regates del Club Nàutic Llançà:

 

Alex Buisan

Adrià Company

Pau Hugas

Emília Nubiola

Marta Rivera

Marc Rojo

Albert Vives

Núria Vives

 

Acompanya l'equip de regates l'entrenador Marc Farriol.

 

 

IMG_3647.JPG (241041 bytes)          IMG_3648.JPG (193030 bytes)

 

A continuació transcrivim la crònica que de la regata ens ha fet arribar l'entrenador de l'equip llançanenc:

 

"Aquest passat cap de setmana de l’11 i 12 d’Agost els regatistes de l’equip d’Optimist del Club Nàutic Llançà, acompanyats del tècnic Marc Farriol, van participar a la regata solidària de la fundació UNICEF celebrada al Club Nàutic Port d’Aro. Els clubs que van prendre part de la regata varen ser el Club Nàutic Port d’Aro, el Club Vela Palamós i el Club Nàutic Llançà.

 

El primer dia de regata va llevar-se amb un vent estable de component est que va anar amainant cap al mig dia, podent així disputar una sola prova amb vent suau. Els regatistes del club llançanenc van sortir a mig gas aquest primer dia de competició i tan sols dos d’ells (Marta Rivera i Marc Rojo) van poder entrar dins de les deu primeres places de la classificació.

 

El diumenge, segon i últim dia de regata, la jornada es va iniciar sense vent i es va haver d’esperar a que s’aixequés el vent tèrmic per poder disputar una segona prova que donés validesa el campionat. Finalment es va poder donar la sortida però es va haver d’escurçar el recorregut per falta de vent. Tot i les condicions no gaire favorables per a la navegació a vela, aquest segon dia els regatistes llançanencs van sortir amb moltes més forces i ganes, cosa que es va poder veure reflectida a les classificacions. Albert Vives va fer una remuntada espectacular proclamant-se 3r classificat a la prova disputada el diumenge. Per la seva part, Marc Rojo va acabar el dia a la 5a posició i Marta Rivera va tancar la jornada a la 7a posició.

 

La classificació general, pel que fa els regatistes del Club Nàutic Llançà, va acabar amb Marc Rojo a la 6a posició, Albert Vives a la 7a posició, Marta Rivera a la 9a posició, Emilia Nubiola a la posició 14, seguida d’Adrià companys a la 15a posició i finalment, tenim a Alex Buisan, Nuria Vives i Pau Hugas que mereixen menció especial, ja que van aconseguir finalitzar la que per ells suposava la primera regata.

 

Per a més informació i classificacions:

http://www.clubnauticportdaro.cat

http://www.clubnauticportdaro.cat/wp-content/uploads/OPTIMIST1.pdf

 

 

 

 

 

 

L'equip de regates de vela lleugera del Club Nàutic Llançà

compta amb el suport de

 

 

petrocat.jpg (443201 bytes)

 

 

 

 

 

 

Tornar a novetats i notícies