CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

NOU REGATISTES DEL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE LA CLASSE EUROPA

 

 

 

4 REGATISTES DEL C.N.LLANÇÀ ACONSEGUEIXEN ENTRAR EN LA ZONA CLASSIFICATÒRIA PER PARTICIPAR AL CAMPIONAT EUROPEU JUVENIL DE LA CLASSE EUROPA 2013

 

IMG_4937.JPG (818684 bytes)

 

Aquesta setmana passada s'ha celebrat al R.C.Mediterráneo de Málaga el Campionat d'Espanya de la classe europa 2012. Màxima competició dins la classe que inaugura el calendari de regates i que, conjuntament amb la Copa España que es celebra en dos edicions al llarg de la temporada, serveix per generar el rànquing d'esportistes juvenils i absoluts de la classe que representaran l'estat en el Campionat Europeu i Mundial.

 

L'equip de regates del Club Nàutic Llançà al complet s'ha desplaçat fins a la localitat andalusa de Málaga per poder participar en el Campionat i mirar d'assolir els objectius marcats.

 

El campionat no va iniciar-se de la millor manera possible, amb una previsió meteorològica que anunciava vent escàs al llarg de tota la setmana, les condicions no van fer-se rogar.

 

El dimecres regatistes de diferents clubs van sortir a l'aigua conjuntament amb la flota femenina de Snipe, que celebrava el Campionat Mundial sobre les mateixes dates, per tal de poder realitzar un entrenament lleuger, Practice Race, abans de la competició. 

 

Les condicions meteorològiques presents tant sols van permetre realitzar una escassa prova que va ser anul·lada abans de que els regatistes superessin un 50% del recorregut per falta de vent.

 

El dijous i el divendres les condicions no van millorar. Tot i els esforços del comitè per mirar d'iniciar el campionat i començar a obtenir classificacions, el vent no va fer acte de presència cap dels dos dies i els regatistes van finalitzar aquestes jornades sense cap prova realitzada.

  

Finalment i amb unes condicions de vent extremadament justes, dissabte s'inaugurava la línia d'arribada i s'aconseguien fer fins a 3 proves, dues d'elles escurçades per falta de vent, amb un vent de component Sud i una intensitat que variava de entre els 2 i els 6 nusos. Condicions gaire bé insuficients perquè els europes naveguessin amb certa comoditat.

 

D'aquestes proves en van sortir afavorits els regatistes més lleugers com Pau Blanch que va aconseguir una 16ena i una 8ena posició en les dues últimes proves i es situava 15é en la classificació general.

 

El diumenge es presentava amb unes previsions climàtiques molt més positives, però tot i que la flota va sortir a l'aigua ben d'hora, tant sols es van aconseguir fer dues proves amb 6 nusos de vent, abans no s'acabés totalment.

 

La segona prova es va veure acusada per una rolada a esquerres que va obligar a fer un canvi de recorregut que gaire bé anunciava que el Campionat havia finalitzat.

 

Tot i que els resultats han estat força satisfactoris, caldrà un esforç general de l'equip per revalidar les classificacions i mirar d'ascendir en el rànquing en les dues properes Copes que es celebraran a Torrevieja i Alicante.

 

Felicitar els regatistes Oriol Vila, Pau Blanch, Sergi Rivera i Marta Pasquin, que han aconseguit situar-se en la zona classificatòria per poder participar al Campionat Europeu Juvenil de la classe Europa.

 

IMG_4938.JPG (1504181 bytes)

 

 

classificacions:

http://www.aecie.org/adjunts/classificacions/cl-98.pdf

 

[+] info a:

http://sailingevents.wix.com/inicio#!Documentos/c1iag

 

 

 

ELS ESPORTISTES DE LA CLASSE EURIPA DEL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ, HAN ESTAT PREPARANT LA SEVA PARTICIPACIÓ EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE LA CLASSE, AMB EL SEU ENTRENADOR, MARC PEÑA

 

05/09/2012

Els esportistes de la classe internacional Europa de l'equip de regates del Club Nàutic Llançà, han estat preparant, amb el seu entrenador Marc Peña, durant el mes d'agost la seva participació en el Campionat estatal de la classe.

 

Entre el 19 i el 23 de setembre del 2012, i sota la organització del Real Club Mediterraneo de Málaga, es desenvoluparà el Campionat d'Espanya de la classe internacional Europa.

 

Aquesta regata engega el calendari estatal de la classe, i haurà de definir als regatistes que representaran a l'equip espanyola al Campionat d'Europa juvenil, i al Campionat Mundial del proper estiu del 2013.

 

Els regatistes llançanencs que enguany hi participen de cares a mirar d'aconseguir alguna de les nou places disponibles tant femenines com masculines són:

 

Pau Blanch

Tatiana Hettier

Carlos Manera

Clara Mediñà

Marta Pasquin

Sergi Rivera

Alex Ruggieri

Roc Vidal

Oriol Vila

 

Els acompanyarà fins a Màlaga, l'entrenador responsable de l'equip de la classe europa, Marc Peña.

 

[+] Info

 

 

 

 

 

L'equip de regates de vela lleugera del Club Nàutic Llançà

compta amb el suport de

 

 

petrocat.jpg (443201 bytes)

 

 

Tornar a novetats i notícies