CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

L'EQUIP DE REGATES DEL C.N. LLANÇÀ

PARTICIPA EN LA REGATA TROFEU ILLES MEDES

 

        

 

El cap de setmana del 6 i 7 d'octubre del 2012, el Club Nàutic Estartit ha organitzat la Regata Trofeu Illes Medes.

 

Per a prendre-hi part, s'hi han desplaçat 15 regatistes de l'equip de regates del Club Nàutic Llançà (9 de la classe optimist, i 6 de la classe europa).

 

Remarcar la meritòria classificació de Marta Rivera, que ha aconseguit pujar al podi de la categoria A de la classe optimist.

 

 

la foto 1.JPG (158383 bytes)

 

la foto 2.JPG (133675 bytes)

 

Ha acompanyat a l'equip de regates desplaçat a L'Estartit, l'entrenador del club Marc Farriol, recolzat per altres membres de l'equip professional del club.

 

Destacar l'absència de l'entrenador de l'equip de la classe europa i coordinador de l'escola de vela, Marc Peña, que es troba convalescent de les lesions patides en un accident de trànsit la passada setmana.

 

A continuació la crònica que ens ha fet arribar l'entrenador Marc Fariol.

 

Trofeu Illes Medes 2012 – C.N. L’Estartit

 

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat al Club Nàutic l’Estartit el Trofeu Illes Medes d’ enguany. Han format part del campionat les classes Optimist i Europe, amb un gran nombre de participants a ambdues classes.

 

El C.N. Llançà va desplaçar-se a la localitat baix empordanesa amb 6 regatistes de la classe Europe i 9 regatistes de la classe Optimist.

 

El campionat va estar marcat pel poc vent de manera que, tot i intentar-ho, el dissabte no es va poder donar tret de sortida a cap prova. Un parell de sortides no vàlides dels Europes van ser suficients per concloure el dia.

 

El diumenge el dia es va llevar en calma absoluta però al llarg del matí el vent va anar pujant gradualment. Cap al migdia ja començava a haver-hi condicions per a navegar de manera que, tant regatistes d'Optimist com d’Europe, van sortir a l’aigua.

 

Aquest segon dia de campionat es van poder dur a terme dues proves amb una mitja de 7 / 8 nusos de vent. Pel què fa a la classe Europe, aquests cap de setmana no ha sigut gaire brillant pels Llançanencs de manera que la millor posició de la general l’ha aconseguit Pau Blanch amb una 11a posició. Cal destacar també l’actuació de Tatiana Hettier, 15a classificada de la general i 4a classificada juvenil a un punt del 3r classificat.

 

Pel què fa a la classe Optimist, els regatistes del Club Nàutic Llançà han anat una mica millor barallant-se per la part capdavantera de la flota. Albert Vives ha acabat a la desena posició de la general i 4t de la categoria C seguit de Marta Rivera, 11a classificada de la general i 3a de la categoria A. Marc Rojo, per la seva part, ha marcat la millor màniga dels regatistes Llançanencs després de fer una 7a posició a la primera prova. Cal destacar, també, l’actuació dels regatistes Llançanencs més novells, que han aconseguit acabar totes les proves d’una manera més que satisfactòria.

 

Aprofitem la ocasió també per donar suport al nostre company i amic Marc Peña, coordinador i entrenador de l’escola de vela del C.N. Llançà. Molts ànims!

 

 

 

        

L'equip de regates de vela lleugera del Club Nàutic Llançà

compta amb el suport de

 

 

petrocat.jpg (443201 bytes)

 

 

 

 

 

Tornar a novetats i notícies