CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

PRESENTACIÓ DEL

WELCOME PACK

DEL C.N. LLANÇÀ

 

 

El 21 de març del 2013, a les 20:00 h., i a l'Oficina de Turisme de Llançà, tindrà lloc la presentació del Welcome Pack del Club Nàutic Llançà.

 

Aquesta iniciativa del club és un programa de benvinguda als navegants que arribin a Llançà. La finalitat és donar a tots els seus usuaris, un “Welcome Pack” on tindran tota la informació turística del municipi.

 

Durant el 2012, les instal·lacions del Club Nàutic Llançà varen rebre la visita de prop de 1.300 embarcacions passants o de temporada, és a dir, de no socis del club; Aquestes embarcacions varen generar més de 6.000 ocupacions diàries d’amarradors, que amb una ocupació mitjana de 4 tripulants per vaixell han representat 24.000 visitants a Llançà arribats de la ma de la nàutica esportiva i d’esbarjo.

 

En aquest sentit i per tal de complementar aquesta iniciativa, s’ha cregut oportú oferir als comerços i empreses de Llançà que així ho desitgin, la possibilitat de formar part d’aquesta interessant proposta.

 

 

 

20130321_welvome_pack_cnllanca_presentacio_cartell.jpg (1502848 bytes)      20130321_welvome_pack_cnllanca_presentacio_escrit.jpg (315762 bytes)

 

 

 

 

 

Tornar a novetats i notícies