CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

L'EQUIP DE REGATES DEL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

AL CAMPIONAT MUNDIAL DE LA CLASSE EUROPA

 

 

 

Pau Blanch i Oriol Vila (C.N. Llançà) es classifiquen per a participar al Campionat del Món de la classe internacional Europa

 .

 

El mes d'agost del 2013 s'ha celebrat, a la petita localitat Danesa de Sonderborg, la cita més important dins el calendari de la classe internacional europa, la International Europe Class World Championship 2013, Campionat del Món absolut de l'esmentada classe.

 

Fins a Dinamarca s'han desplaçat , conjuntament amb altres regatistes estatals, tres regatistes de l'equip llançanenc, per participar a la Open Week del Mundial i tenir opcions a classificar-se per participar al mundial.

 

Oriol Vila, Pau Blanch i Carlos Manera van lluitar durant 4 dies a la Open Week i dos d'ells, Vila i Blanch, van aconseguir classificar-se pel Mundial (més informació prement aquí)

 

La màxima competició dins la classe ha començat el dia 5 d'agost i des de llavors s'han succeit 5 dies de proves amb un dia de descans.

 

Oriol i Pau conscients d'estar competint amb els millors regatistes del món han donat la seva millor versió, han espremut tot el seu potencial i s'han esforçat al màxim per aconseguir els millors resultats.

 

Tot i això, el fet de portar navegant i viatjant ininterrompudament gaire bé un mes i mig s'ha fet notar en els seus resultats, que podien haver estat millors en altres condicions.

 

Classificacions:

51        Oriol Vila 

83        Pau Blanch

 

Ambdós regatistes han participat aquest estiu al Campionat Europeu Juvenil, a la Open Week del Mundial i al Mundial, a banda d'haver estat competint tot l'any dins el circuit català i espanyol. Els regatistes han fet una progressió espectacular en aquest últim any dins la classe europa i s'esperen grans resultats dels dos en la propera temporada 2013-2014.

 

 A la web de l'organització del mundial podeu trobar més informació de la regata i podreu seguir les regates en les que van participar els regatistes llançanencs.

 

 

[+] INFO A:    http://www.syckapsejlads.dk/WorldsEuropeClass2013

 

P8030097.JPG (193554 bytes)

 

P8030109.JPG (141904 bytes)          P8040167.JPG (232443 bytes)

 

P8040169.JPG (208106 bytes)

L'equip de regates de vela lleugera del Club Nàutic Llançà

compta amb el suport de

 

 

 

Tornar a novetats i notícies