CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

L'EQUIP DE REGATES DEL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

PARTICIPA EN LA REGATA INTERNACIONAL

"SILA 2013"

A MARSEILLAN (FRANÇA)

 

 

   

 

Sota la organització del Cercle de Voile Marseillan, entre els dies 31 d'octubre i 3 de novembre del 2013, te lloc la regata internacional "Sila 2013".

 

Per a prendre part en la mateixa s'hi han inscrit els següents regatistes de l'equip de regates del Club Nàutic Llançà:

 

Classe Optimist

Alex Buisan

Adrià Company

Pau Hugas

Marc Rojo

Albert Vives

 

 

Els acompanya l'entrenador del C.N. Llançà, Marc Farriol.

 

A continuació, crònica de la regata que ens ha fet arribar l'entrenador:

 

CRÒNICA SILA 2013 - CV MARSEILLAN

Els passats dies 31 d'Octubre, 1, 2 i 3 de Novembre els regatistes de la classe Optimist del Club Nàutic Llançà es van desplaçar, juntament amb els clubs de l'Escala, l'Estartit i Blanes, a la regata internacional SILA 2013 organitzada pel Cercle de Voile Marseillan.

El primer dia hi havia programada una regata d'entrenament per tal que els regatistes tinguessin un primer contacte amb el llac (d'aigua salada) i el vent de la zona. Tot i la poca intensitat del vent, els regatistes van poder entrenar fins que va caure el sol.

L'endemà, dia 1, era el primer dia de regata oficial. A les 9 del matí els regatistes ja estaven preparats per sortir a navegar però el vent no va fer acte de presència en tot el matí. Després de què el comitè de regates donés un aplaçament de dues hores al migdia, la tarda no semblava millorar i els regatistes se n'anaven cap a casa sense haver pogut sucar els vaixells a l'aigua.

El segon dia de competició tampoc es va llevar amb gaires ganes de bufar. Els regatistes van estar esperant a terra un parell d'hores fins que el comitè va decidir isar delta. Es va poder disputar una sola prova amb un vent de component sud-est molt suau que feia molt difícil la navegació. Sobretot els més grans de la flota.

Per el tercer i últim dia de competició hi havia un pronòstic de vent moderat amb ratxes fortes de mestral. Amb la pressió de salvar el campionat, el comitè va citar tots els participants al club a les 7:30h del matí.
Després de no haver-hi rastre de vent durant les primeres hores de sol, cap a les 9 del matí el vent de component nord va entrar amb força, puguent disputar així tres proves amb un descans a terra entre mig per tal d'arreglar material i fer canvi de grups.

Els regatistes llançanencs més petits van tenir algun problema per acabar les proves més dures ja que les fortes ratxes de vent els hi feia molt complicat dominar l'Optimist. N'hi va haver d'altres, que van trencar material i van haver d'abandonar i esperar el descans per reparar el material i poder acabar les altres proves programades.


 

 

 

L'equip de regates de vela lleugera del Club Nàutic Llançà

compta amb el suport de

 

 

 

 

Tornar a novetats i notícies