CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Benvinguda

La nostra història

Organització i contacte

Seccions i activitats

Biblioteca

Altra informació

 

POLÍTICA AMBIENTAL

El club i el mediambient

 

PORT DE LLANÇÀ

Situació i accessos

Serveis i instal·lacions

 

EL NOSTRE ENTORN

Llançà (el municipi)

Alt Empordà (la comarca)

Cap de Creus (terra i mar)

Costa Brava (la nostra costa)

 

ENLLAÇOS

Meteo                     Altres

  

Tornar a l'inici

 

 

L'EQUIP DE REGATES DEL CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

PARTICIPA EN LA REGATA

"TROFEU PRIMAVERA"

A BLANES

 

 

 

Organitzat pel Club de Vela Blanes, el cap de setmana del 5 i 6 d'abril del 2014, es celebra la regata de nivell 2 de la classe internacional europa, "Trofeu Primavera".

 

Per a prendre part en la mateixa, seguint amb el seu calendari previst de regates puntuables per al rànquing de català, s'hi han inscrit els següents regatistes de l'equip de regates del Club Nàutic Llançà:

 

EUROPA

Pau Blanch

Carlos Manera

Sergi Rivera

Oriol Vila

 

Acompanya als regatistes, l'entrenador del club Armand Vila.

 

A continuació, crònica de la regata que ens han fet arribar els tècnics de l'equip de regates del club:

 

20140405_06_trofeu_primavera_cvblanes_podium.jpg (238039 bytes)

 

ORIOL VILA (C.N. LLANÇÀ)

ENCAPÇALA EL PODI DE LA REGATA

TROFEU PRIMAVERA DEL CLUB DE VELA BLANES

 

Aquest cap de setmana 5 i 6 d'Abril s'ha celebrat al Club Nàutic Port d'Aro la regata Trofeu Primavera, organitzat pel Club Vela Blanes, que, degut a les obres de renovació de la dàrsena esportiva que s'estan duent a terme al seu club, s'han vist obligats a traslladar la regata al club veí.

Els regatistes de l'equip de la classe europa del Club Nàutic Llançà: Oriol Vila, Pau Blanch i Sergi Rivera s'hi van desplaçar per prendre'n part en la competició, seguir progressant dins de la classe i preparar al més alt nivell la Copa España de la classe que es disputarà a Torrevieja i que comença el proper Dijous 10 d'Abril.

La previsió meteorològica pel cap de setmana indicava un temps típic de primavera, amb previsió de molt poc vent i canvis de direcció constants a primera hora del matí i a mesura que s'anés aixecant el sol, 8 - 10 nusos de Garbí, tant per dissabte com per diumenge.

Tot i que la previsió de l'organització era sortida a l'aigua prop de les 11.00 del matí per poder començar amb les proves al migdia, l'absència de vent no va permetre que s'hissés delta a l'esplanada fins les 12.00h.

 

Al camp de regates hi havia un vent de Garbí d'entre 8 i 10 nusos que va anar pujant a mesura que avançava el dia i que va permetre realitzar fins a tres proves.

 

Oriol Vila encapçalava la regata amb una 3era posició, un 2on i un 1er. Pau Blanch, el segui d'aprop en 6ena posició amb un segon, un nové i una 5ena posició.

 

Més enrere Sergi Rivera es mantenia dins el grup davanter en novena posició de la general.

 

Un molt bon paper dels tres regatistes llançanencs que estrenaven vela just abans de la Copa de Torrevieja.

 

El diumenge la previsió meteorològica es va tornar a complir i prop de les 12.00h del migdia els regatistes es feien a la mar.

 

Tot i que en principi només estava previst realitzar 2 proves, les bones condicions al camp de regates, la predisposició dels regatistes i la perícia del comitè van permetre realitzar una tercera prova per sentenciar la regata. 


Oriol Vila, empatat a punts amb Miquel Salazar del Club Nàutic Estartit, es disputava en la última prova la lluita per la primera posició de la regata. Després d'una regata dura per la fatiga de tot el cap de setmana Oriol va aconseguir finalitzar primer en la última prova i fer-se amb la part més alta del podi.

 

Pau Blanch que va liderar gran part de la prova, va aconseguir finalitzar en segona posició, 6é de la classificació general.

 

Sergi Rivera amb una tercera posició en la segona prova del diumenge, va defensar la seva novena posició.

 

En definitiva, una regata molt disputada amb regatistes de molt nivell, que han treballat de valent al llarg de tot del cap de setmana, regata en la que han disfrutat molt i que els ha servit per marxar a Torrevieja més preparats que mai.

 

Felicitar els regatistes pel bon paper i a l'organització del Club Vela Blanes i al Club Nàutic Port d'Aro, per permetre'ns entrenar els caps de setmana previs a la regata i per la bona gestió de la regata.

 

+info a:

http://www.cvblanes.cat

 

classificacions:

http://www.cvblanes.cat/novetats/overallEUROPE%20N2.pdf

 

 

 

 

 

 

L'equip de regates de vela lleugera del Club Nàutic Llançà

compta amb el suport de

 

 

Tornar a novetats i notícies