Benvinguda

Us donem la benvinguda a la web del Club Nàutic Llançà.

La nostra és una entitat esportiva amb domicili al Municipi de Llançà, situat a la Comarca de l’Alt Empordà, a la part nord de la Costa Brava i al NE de Catalunya.

Des dels seus orígens gestionem el port esportiu de Llançà, instal·lació nautic-esportiva amb cabuda per acollir 500 embarcacions, que va ser promoguda per aquest club nàutic a principis dels anys vuitanta del segle passat.

La Costa Brava en estat natural

El port esportiu de Llançà està situat a l’entrada de la Mar d’Amunt, el tram nord de la Costa Brava en el qual el litoral es troba conservat gairebé en estat natural. A tocar del parc natural del Cap de Creus i amb la reserva marítima de Cervera-Banyuls en direcció nord, ofereix la possibilitat de fondejar en espais de gran bellesa i situats a poca distància de les seves instal·lacions.

Després d’unes hores de navegació, els nostres usuaris poden gaudir d’una oferta complementària a Llançà mateix, tant pel que fa a tot tipus de serveis comercials com de gastronomia, cultura i lleure. A més, a pocs quilòmetres de distància, ben comunicat per carretera i fins i tot per transport públic (ferrocarril i autobús), aquesta oferta es multiplica amb destinacions com Figueres, Cadaqués, el triangle dalinià, Cotlliure, Peralada o Sant Pere de Rodes, entre molts altres, que defineixen un espai turístic i cultural de primer nivell.

Un port esportiu a la seva mida

Situat al barri del port, a redós de la muntanya del Castellar i de la badia que neutralitzen els efectes dels temporals de tramuntana, el Club Nàutic Llançà us ofereix la possibilitat d’utilitzar els seus serveis en un dels indrets més ben conservats de la Costa Brava, gaudint d’unes instal·lacions adaptades a totes les necessitats de l’usuari i en un procés de millora i de renovació constants.

Amb 500 punts d’amarrament, el Club Nàutic Llançà ocupa una superfície de 30.000 metres quadrats d’aigua arrecerada als quals cal afegir els 12.000 metres quadrats dels seus equipaments a terra. Un port esportiu de mida mitjana que permet gaudir de tranquil·litat a l’hora d’utilitzar els seus serveis, però amb les prestacions i la qualitat del màxim nivell. A més, es troba molt ben comunicat per carretera amb la N-260 ja que per accedir-hi gairebé no cal passar pel mig de la població.

Uns serveis per a les seves necessitats

El Club Nàutic Llançà, amb més de 50 anys d’història, en 2017 ha renovat la concessió de la dàrsena esportiva i impulsa un ambiciós projecte de millores que el consolidaran com una de les instal·lacions més completes i modernes del nostre litoral. Des de la reforma i millora de la infraestructura portuària, la construcció d’una nova benzinera, el dragat i la redistribució d’eslores fins a l’habilitació de noves edificacions per a serveis complementaris i una reforma de l’edifici social. A més, hem projectat un ambiciosa reforma urbanística a l’entrada de les instal·lacions per tal d’integrar-les al port i a la resta de la vila.

Amb el distintiu de la bandera blava, certificacions internacionals (ISO:9001, ISO:14001, EMAS) i un equip de professionals sempre al vostre servei durant els 365 dies de l’any, al port de Llançà també hi trobareu un munt d’opcions per a la pràctica d’activitats nàutiques (escola de vela, pesca recreativa, caiac, windsurf i busseig, lloguer d'embarcacons, entre altres) que complementen els serveis convencionals del port esportiu (sanitaris, benzinera, bugaderia, grua i rampa, espai per a reparacions i restaurant).

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar