Història

El Club Nàutic Llançà fou fundat el dia 1 de juliol de l’any 1966, per un reduït col·lectiu de persones aficionades a la nàutica esportiva.

En aquella data, Llançà no disposava de cap tipus d’instal·lació portuària per albergar embarcacions, utilitzant la flota pesquera existent i la incipient flota esportiva el recer natural que oferia la illa anomenada "El Castellar", avarant les embarcacions a la platja del port, o fondejant-les davant d'ella.

A iniciativa del Club Nàutic, en els anys següents a la seva fundació, es va construir un petit escar per a les embarcacions esportives, instal·lació que fou ampliant-se fins a convertir-se en l'actual port esportiu i pesquer de Llançà, inaugurat l’any 1991, en el qual es redossen tant les embarcacions esportives, com les professionals dedicades a la pesca que fins aleshores havien de evitar el mal temps anant al proper port de Port de la Selva.

L'any 2010, el Club Nàutic Llançà va realitzar una renovació total dels molls i pantalans que conformen la dàrsena esportiva del port de Llançà.

L'any 2017, el Club Nàutic Llançà va obtenir la concessió per a la gestió de la instal·lació portuària esportiva per a un nou període de 25 anys.

 


19660000_historia

x

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegado, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información en nuestra “Política de Cookies” 

Tancar