Equipament zona tècnica

Dissabte, 30 de Març del 2019
Uniquely productize

Renovem l'equipament de la zona tècnica. El Club Nàutic Llançà acaba de renovar equipament per la varada i apuntalament d'embarcacions a la zona tècnica. A continuació detall d'algun dels elements renovats (remolcs i puntals).

Embarcació de servei portuari

Divendres, 29 de Març del 2019
Uniquely productize

Nova actuació de la concessió. El Club Nàutic Llançà ha encarregat l'adquisició de la nova embarcació de servei portuari, prevista en dins les actuacions de la concessió per a l'explotació de la dàrsena esportiva del port de Llançà. Es tracta d'una embarcació marca Pioner, tipus Multi.  

Parking

Dimecres, 27 de Març del 2019
Uniquely productize

El C.N. Llançà reformarà l'accés al seu aparcament. El nou sistema de control de l'accés a l'aparcament es troba explicat a la següent circular.

Assemblea general ordinària 2019

Dimarts, 26 de Març del 2019
Uniquely productize

L'assemblea general ordinària de socis tindrà lloc el 27 d'abril del 2019 La junta directiva del Club Nàutic Llançà, en reunió celebrada el dia 23 de març del 2019, ha acordat convocar l'assemblea general ordinària de socis del club el dia 27 d'abril del 2019. Els socis poden accedir a la informació de l'assemblea des de la intranet del club. CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA

Dragat

Dimarts, 12 de Març del 2019
Uniquely productize

Treballs previs al dragat Avui s'han estat realitzant un dels treballs previs a l'actuació de dragat de sorres de la dàrsena esportiva del port de Llançà, S'ha procedit a l'extracció de mostres per a caracteritzar les sorres objecte de la futura actuació.  

Capacitació nàutica 2019

Dissabte, 2 de Març del 2019
Uniquely productize

Programa d'activitats 2019 A l'empara del conveni de col·laboració establert l'any passat amb l'escola nàutica Mar Brava, de Llançà, i conjuntament amb aquesta hem programat la celebració de les activitats del 2019 per a reforçar la capacitació nàutica dels socis del Club Nàutic Llançà.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar