Torretes servei

Dijous, 18 de Febrer del 2021
Uniquely productize

Comença la instal·lació. Avui s'ha procedit a la instal·lació de la primera torreta de servei a la dàrsena esportiva del port de Llançà, gestionada pel Club Nàutic Llançà, en substitució de les existents. L'actuació de renovació de les torretes de servei es realitza amb l'empresa EquiPort qui va ser adjudicatària del contracte per la mateixa, tal com explicàvem en la notícia pblicada el passat 20 de gener. La previsió és que l'actuació esti...

Seguretat

Dijous, 18 de Febrer del 2021
Uniquely productize

Repàs dels fondejos. Per garantir la seguretat de les instal·lacions del club, estem realitzant una de les tasques periódiques de manteniment de les mateixes. Concretament, l'equip de submarinistes de Dive Center Palamós esan realitzant un repàs dels fondejos dels amarradors de la dàrsena esportiva del port de Llançà, i la substitució dels elements sumergits (cadenes i grillets) als que s'ha detectat un desgast. A continuació galeria de fotografies de l'actuació.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar