ACCÉS A L'APARCAMENT

Dijous, 2 de Agost del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

El passat diumenge un accident va provocar la inutilització de l'equipament de la barrera d'entrada a l'aparcament del Club Nàutic Llançà. 

Hem estat treballant per a resoldre aquesta incidència en el més breu espai de temps possible, i gairebé segur al llarg del dia de demà divendres 3 d'agost el servei tornarà a estar operatiu.

Entretant per a minimitzar les molèsties als socis i usuaris del club, des de la mitjanit de dijous, i fins que no es normalitzi la situació, l'accés rodat a les instal·lacions del club serà supervisat per un controlador.

Únicament es permetrà l'accés amb vehicles a les persones que disposin i mostrin una targeta d'aparcament expedida pel Club Nàutic Llançà. És per això que per a evitar molèsties, es prega als socis i usuaris del club que duguin la seva targeta.

 

 

20170729 - Sinistre barreres C.N. Llançà

 

x

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegado, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información en nuestra “Política de Cookies” 

Tancar