Activitats 2018 - Neteja submarina platja Cau del Llop

Dissabte, 7 de Juliol del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

El Club Nàutic Llançà organitza la neteja submarina de la platja del Cau del Llop, de Llançà, l'últim dissabte del mes de juliol

L’any 1997 i seguint amb l’esperit de conjunyir la pràctica de l’activitat esportiva amb la preservació de la Natura com a patrimoni més valuós de la Humanitat, el Club Nàutic Llançà es va decidir a promoure la neteja del fons marí del Municipi de Llançà.

Aquell mateix any es va procedir a la neteja submarina de la platja més propera a les nostres instal·lacions, la del Port, i posteriorment s’ha fet el mateix amb altres indrets marins de Llançà.

Amb el mateix esperit i  il·lusió que les anteriors vegades, enguany hem organitzat la neteja de la platja del Cau del Llop, de Llançà. Ho farem el darrer dissabte del mes de juliol, el dia 28/07/2018.

En acabar l'activitat organitzarem un àpat de germanor, el preu del tiquet és de 5€ per assistent al dinar.

Per a participar tant a l'activitat nàutica, com per a prendre part en el posterior àpat, caldrà que feu la corresponent inscripció, prement l'enllaç que figura a continuació. Data límit per a les inscripcions: Diumenge 22/07/2018.

ACCÉS AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

(obra de Rafael Borràs)

 

x

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegado, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información en nuestra “Política de Cookies” 

Tancar