Obertura del punt d'informació

Diumenge, 1 de Juliol del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Obertura del punt d'informació del Club Nàutic Llançà.  

Diumenge 1 de juliol del 2018 hem posat en funcionament el punt d'informació de l'Espai Mar del Club Nàutic Llançà a peu del passeig marítim del port de Llançà, just a l'inici del contradic de llevant de la dàrsena esportiva del port.

Des d'aquest punt, els membres de l'equip professional del club us informaran d'un ampli catàleg d'activitats i serveis que podeu disposar a les nostres instal·lacions. Des d'aquí podreu gestionar la realització de cursos o sortides amb embarcacions de vela lleugera de la nostra escola de vela, el lloguer d'embarcacions, el lloguer de bicicletes, i molt més. Per a altres informacions us adreçaran a les nostres oficines administratives situades a l'edifici social.

Si sou soci del club, aquest és el lloc on us podeu adreçar per a reservar alguna de les planxes de Paddle Surf que el club posa gratuïtament a la vostra disposició. Aquí us informarem de les condicions per a gaudir d'aquest avantatge. Demaneu també els descomptes dels que podeu gaudir per ser membres del club en els altres serveis (escola de vela, lloguers d'embarcacions i bicicletes, ...).

Si esteu de pas per Llançà, heu arribat per mar i la vostra embarcació està amarrada a les nostres instal·lacions, el punt d'informació és el lloc on caldrà que us adreceu si voleu disposar durant una hora del Buggie elèctric que posem a la vostra disposició per a que pugueu avituallar la vostra embarcació durant l'estada a Llançà, o pugueu fer algun petit encàrrec al port o a la vila.

Contacte amb l'Espai Mar del Club Nàutic Llançà, al punt d'informació o al telèfon +34 666 518 929

 

 

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar