Què?, Quan?, Qui?

Dissabte, 2 de Maig del 2020 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Aclariments.

Ampliant la informació de la notícia d'ahir en la que publicàvem la resposta donada pel Director General de la Marina Mercante, del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, a una petició d'aclariment en relació a la consideració de la navegació d'esbarjo i esportiva durant les fases de transició a la nova normalitat, en relació a la Orden SND/380/2020, de 30 d'abril del Ministerio de Sanidad, publiquem la nota "NOVES MESURES COVID 19 PORTS ESPORTIUS", redactada ahir per BA (Barcelona Advocats), assessoria jurídica de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), en la que se centra en fer un resum del que es podrà fer a nivell portuari i de navegació en les diferents fases de la desescalada del confinament.

També podeu accedir a la versió actualitzada a data 01/05/2020 de les recomanacions sobre l'aplicació als ports competència de la Generalitat de Catalunya de les mesures adoptades per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, publicada ahir per la Direcció General de Transports i Mobilitat, i Ports de la Generalitat.

Continuem treballant per tornar a la normalitat tant aviat sigui possible, i en les millors condicions.

 

          

 

   

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar