Sembla que surt el sol

Divendres, 1 de Maig del 2020 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Les gestions semblen donar resultats.

El sector nàutic i portuàri s'ha alineat en demanar a l'Administració que es tingui en compte l'especial singularitat de la navegació esportiva i de lleure, davant la situació de crisi provocada per la COVID-19.

Els ultims dies l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) a nivell català, i la Federación Española de Asociaciones de Puertos Deportivos y Turísticos (FEAPDT) a nivell estatal han fet un esforç en transmetre i donar a conèixer aquesta singularitat a les Administracions i al públic en general.

Ahir 30/04/2020, el Director General de la Marina Mercante, del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, va donar resposta a una petició d'aclariment en relació a la consideració de la navegació d'esbarjo i esportiva durant les fases de transició a la nova normalitat. En la mateixa es detallen les activitats nàutiques autoritzades en el context de les diferents fases de transició, indicant les activitats permeses i les limitacions establertes en cadascuna de les fases (prement sobre la imatge que figura a continuació, podreu accedir al document en format pdf).

 

A continuació enllaços a diverses notícies publicades:

ACPET

ADIN

SAILANDTRIP

PANORAMA NÁUTICO

NAUCHER GLOBAL

N&Y M@GAZINE

EL MUNDO

ABC

COPE

MALLORCA DIARIO

EL ESTRECHO DIGITAL

 

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar