Política de privacitat de xarxes socials

1. Informació sobre el responsable del tractament de les dades allotjades a la pàgina oficial de Club Nàutic Llançà, a les xarxes socials.

De conformitat al deure d'informació establert en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril (GDPR) Club Nàutic Llançà, d'ara endavant Club Nàutic desitja posar en coneixement dels usuaris d'aquesta xarxa social la política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal d'aquelles persones que voluntàriament accedeixen i utilitzen la pàgina oficial del Club Nàutic, en la mateixa. L'accés i ús per l'usuari d'aquesta pàgina oficial del Club Nàutic, suposa que accepta expressament aquesta política de privacitat i que doneu el consentiment per al tractament de les seves dades personals segons el que preveu la mateixa. 

Aquests comptes no estan gestionades les 24 hores del dia.

2. Dades de menors d'edat o incapaços.

L'accés i registre en aquesta xarxa social està prohibit als menors de catorze (14) anys, de manera que igualment queda prohibit l'accés i ús dels menors de catorze (14 anys) a la pàgina oficial del Club Nàutic, en la mateixa . Per la seva banda, si l'usuari és incapaç, el Club Nàutic adverteix que serà necessària l'assistència consentida del titular de la pàtria potestat o tutela de l'usuari o el seu representant legal per a l'accés i ús d'aquesta pàgina oficial del Club Nàutic, el Responsable quedarà expressament exonerat de qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l'ús de la seva pàgina oficial per menors i incapaços sent dita responsabilitat dels seus representants legals en cada cas.

 3. Identificació de la raó social del Responsable del fitxer.

L'usuari queda informat que el Club Nàutic Llançà, amb domicili social a port de Llançà -. Moll Jordi Canal s/n de Llançà (CP: 17490), ostenta la condició de responsable dels fitxers i tractaments a través dels quals es recullen i emmagatzemen les dades personals de l'usuari com a conseqüència del registre i ús de la pàgina oficial del Club Nàutic, en aquesta xarxa social, sense perjudici dels tractaments dels quals és responsable l'entitat titular de la xarxa social en la qual es troba la nostra pàgina oficial.

4. Finalitats a què es destinen les dades de caràcter personal, informació i consentiment.

Les dades personals proporcionades voluntàriament per l'usuari al Club Nàutic, a través de la seva pàgina oficial formaran part d'un tractament de dades responsabilitat del Club Nàutic, amb la finalitat d'oferir-li informació del Club Nàutic, per correu electrònic o qualsevol altre mitjà electrònic o físic , present o futur, que possibiliti realitzar comunicació comercials, enviament de newsletter a aquells usuaris que se subscriguin, intercanviar informació amb el Club Nàutic, i altres usuaris i establir comunicació amb tercers.

Des del moment en què l'usuari utilitza la present pàgina oficial presta el seu consentiment lliure, inequívoc, específic, informat i exprés per al tractament de les seves dades personals pel Club Nàutic, per a la correcta prestació d'aquests serveis d'acord amb el que estableix la present política.

L'usuari és lliure d'utilitzar la pàgina oficial del Club Nàutic, en aquesta xarxa social, pel que en cas que l'usuari no estigui d'acord amb el tractament de les seves dades amb aquestes finalitats, no haurà de fer-la servir ni proporcionar les seves dades personals.

A través d'aquesta pàgina oficial del Club Nàutic, l'usuari pot compartir textos, fotos, vídeos i altre tipus d'informació i / o continguts que estaran subjectes tant a la present política com a les Normes i Condicions de la Plataforma. L'usuari serà responsable que tots els continguts que publiqui respectin la legislació vigent, la present política i les Normes de la Plataforma.

L'usuari únicament podrà publicar en aquesta pàgina oficial del Club Nàutic, dades personals, fotografies i informacions o altres continguts la titularitat i propietat li pertanyin o respecte de les quals ostenti l'autorització de tercers.

Club Nàutic, tindrà dret a eliminar de la present pàgina oficial -de forma unilateral i sense prèvia comunicació ni autorització de l'usuari-qualsevol contingut publicat per l'usuari quan l'usuari infringeixi o vulneri la legislació vigent, les normes establertes en la present política i les normes de la Plataforma.

La informació i les dades personals proporcionades voluntàriament per l'usuari a través de les xarxes socials de Club Nàutic Llançà es tracten per tal de:

• Gestionar el registre de l'usuari, la creació del seu compte i l'ús de les xarxes socials de Club Nàutic.

• Atendre totes les peticions que ens formuli a través de les xarxes socials de Club Nàutic.

• Enviar informació i publicitat de Club Nàutic, per mitjans, electrònics.

• Conèixer l'opinió i la valoració de l'usuari.

• Conèixer l'opinió i la valoració de l'usuari i mantenir-lo al dia d'activitats, notícies, ofertes especials del seu interès.

Tot això, sempre que hagi estat consentit de manera prèvia i expressa per l'interessat.

La informació facilitada per l'usuari a través de les xarxes socials de Club Nàutic incloses les dades personals, poden ser publicats, sempre en funció dels serveis que l'usuari utilitzi, per la qual cosa podrà quedar a disposició pública d’altres tercers usuaris de les xarxes socials . Des del perfil de cada xarxa social, l'usuari pot configurar quina informació vol fer pública en cada cas, veure els permisos que s'han concedit, eliminar-los o desactivar-los, com qualsevol aplicació d'un tercer que ja no es vulgui utilitzar.

A les xarxes socials, l'usuari pot compartir textos, fotos, vídeos i altres tipus d'informació o altres continguts, cosa que en aquest cas farà de manera lliure, voluntària i conscient. Si ho fa així, aquests continguts estaran subjectes tant a aquesta política com les normes i les condicions d'accés i ús de la xarxa social corresponent. L'usuari serà responsable que tots els continguts que publiqui respectin la legislació vigent, aquesta política i l'avís legal. L'usuari únicament podrà publicar dades personals, fotografies i informacions o altres continguts la titularitat i la propietat dels quals li pertanyin o respecte dels quals tingui l'autorització de tercers.

Club Nàutic tindrà dret a eliminar d'aquesta pàgina oficial -unilateralment i sense comunicació ni autorització prèvia de l'usuari-qualsevol contingut publicat per l'usuari quan aquest usuari infringeixi o vulneri la legislació vigent, les normes establertes en aquesta política i / o les de les xarxes socials.

5. Identificació dels destinataris respecte dels quals el Club Nàutic, tingui previst la realització de cessions o comunicacions de dades.

 S'adverteix a l'usuari que tota la informació i continguts que publiqui a la pàgina oficial del Club Nàutic, a la xarxa social podrà ser coneguda pels restants usuaris de la pàgina oficial i de la plataforma de xarxa social. En conseqüència, tota la informació i continguts publicats per l'usuari a la pàgina oficial del Club Nàutic, en aquesta xarxa social serà objecte de comunicació de la resta dels usuaris per la pròpia naturalesa del servei.

El Club Nàutic únicament té prevista la realització de cessions o comunicacions de dades que per raó de la normativa vigent hagi de realitzar a jutges, tribunals, administracions públiques i autoritats competents de caràcter administratiu.

6. Altres tercers prestadors de serveis.

El Club Nàutic, adverteix l'usuari que aquesta entitat només és responsable i garanteix la confidencialitat, seguretat i tractament de les dades d'acord amb la present política, respecte de les dades de caràcter personal que reculli l'usuari a través de la present pàgina oficial a aquesta xarxa social, no tenint cap tipus de responsabilitat respecte dels tractaments i posteriors utilitzacions de les dades personals que poguessin efectuar-se tant pel titular de la xarxa social com per tercers prestadors de serveis de la societat de la informació que poguessin accedir a aquestes dades en raó de la prestació dels seus serveis o exercici de la seva activitat, tercers que estableixin hiperenllaços a la xarxa social, ni d'aquells responsables a qui a través d'hiperenllaços del Club Nàutic, remet als usuaris adherits a la present pàgina oficial.

7. Qualitat de les dades.

Club Nàutic adverteix a l'usuari que, llevat l'existència d'una representació legalment constituïda, cap usuari pot utilitzar la identitat d'una altra persona i comunicar les seves dades personals, de manera que l'usuari en tot moment haurà de tenir en compte que només pot proporcionar dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequades, pertinents, actuals, exactes i veritables. En qualsevol cas, l'usuari haurà de respectar la privacitat de tercers, siguin aquests usuaris o no de la xarxa social o de la pàgina oficial del Club Nàutic, en la mateixa.

8. Exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades.

Club Nàutic informa a l'usuari de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant sol·licitud escrita dirigida a Club Nàutic amb domicili social a la port de Llançà – Moll Jordi Canal s/n de Llançà (CP: 17490) juntament amb la fotocòpia del seu DNI, a l'adreça abans, o bé per email a club@cnllanca.cat

Drets que assisteixen a l'Interessat:

• Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

• Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.

• Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

 9. Normes d'ús.

• No escriguis res discriminatori, racista, difamatori, obscè, que infringeixi la normativa vigent, que convidi a fer-ho o que promogui comportaments incívics.

• Sigues amable i respectuós amb els altres i les seves opinions.

• Respecta la privacitat i la reputació de les persones.

• Amb una vegada n'hi ha prou; evita repetir el mateix missatge continuadament.

• Intenta que el contingut de la intervenció tingui relació amb l'assumpte que s'està tractant. D'aquesta manera, facilites la conversa.

10. Altra informació d'interès.

El Club Nàutic podrà modificar i / o substituir en qualsevol moment la present política que, segons els casos, substituirà, completarà i / o modificarà l'actualment publicada aquí recollida. Per això l'usuari haurà d'accedir periòdicament a les mateixes per tal de mantenir-se actualitzat.

L'usuari pot contactar amb el Club Nàutic, mitjançant el servei de missatgeria interna de la xarxa social o mitjançant la següent adreça i dades de contacte:

CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

Port de Llançà – Moll Jordi Canal s/n.

17490 Llançà

club@cnllanca.cat

 Així mateix l'usuari pot consultar les normes i polítiques publicades pel titular de la xarxa social per a l'ús de la mateixa.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar