PROJECTE    " M I N I "

 

GERARD MARIN - CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

 

 

 

GERARD MARIN GUANYA LA REGATA "MINI BARCELONA"

 

Confirmant la bona forma en que es troba el regatista del Club Nàutic Llançà, Gerard Marin ha obtingut el primer lloc en la classificació de vaixells de sèrie de la regata "Mini Barcelona", a bord del seu vaixell "626 - Escar L'Escala - Club Nàutic Llançà", amb el que ja es proclamà guanyador de la regata oceànica en solitari "Les Sables - Les Açores - Les Sables" el passat mes d'agost.

 

Aquesta regata, ha tingut lloc, organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona, amb inici el 19 d'octubre 2006, i sortida de la regata el 21 del mateix mes.

 

La prova esportiva,  conforme a les normes de l’associació de la classe Mini, era reservat a navegants solitaris.

 

El recorregut efectuat pels participants ha estat :  Barcelona - boia de desmarc - volta a la illa de Menorca per estribord - arribada a Barcelona.

 

En la regata hi han pres part vaixells de les dues categories de Mini, onze en la categoria prototips, i vint-i-un en la categoria sèrie.

 

A continuació un parell de fotos del regatista del Club Nàutic Llançà, extretes de la web del Reial Club Marítim de Barcelona (http://www.maritimbarcelona.org/), i vincles a la classificació, l'anunci i la web oficial de la regata.

 

 

foto_626.jpg (95221 bytes)          foto_626_02.jpg (16173 bytes)