PROJECTE    " M I N I "

 

GERARD MARIN - CLUB NÀUTIC LLANÇÀ

 

 

 

GERARD MARIN (C.N. LLANÇÀ)

AFRONTA AMB UNA VICTÒRIA

LA RECTA FINAL DEL "PROJECTE MINI "

 

26 i 27 de maig del 2007

 

REGATA "MINI SOLO"

 

 

El cap de setmana del 26 i 27 de maig del 2007, Gerard Marin, a bord del seu vaixell "626 - Escar Escala - Club Nàutic Llançà" ha pres part en la regata en solitari "MINI SOLO" del circuit "Mini", de la que s'ha proclamat guanyador dels vaixells de la categoria "Sèrie".

 

Amb les milles recorregudes i els èxits aconseguits l'any 2006 i la seva participació en aquesta regata el 2007, el regatista del Club Nàutic Llançà i el seu vaixell ja es troben classificats per a prendre part en l'edició del 2007, de la regata oceànica en solitari "MINI TRANSAT"

 

La regata "Mini Solo"  regata, compta amb un recorregut de 110 milles, des de Port Camargue, virant una boia davant el port de Gruissan i arribant altra vegada a Port Camargue.

 

El mes de juny, en Gerard Marin té previst de prendre part en la regata "LES COURSES DE LIONS", de 500 milles, amb un recorregut Port Camargue - Calvi (Còrsega) - Port Camargue. Aquesta regata és a dos, i en Gerard comptarà amb en Toni Weilj  com a tripulant del seu vaixell "626 Escar Escala - Club Nàutic Llançà".

 

A continuació transcrivim els comentaris que ens ha fet arribar en Gerard per correu electrònic, en acabar la prova esportiva:

 

 

Aquestes darreres setmanes, he estat preparant el mini per tal de poder encarar la recta final del nostre projecte, la MINITRANSAT.

 

Durant el dies 26 i 27 de maig, s’ha celebrat en aigües del Golf de Lleó  la regata Mini Solo. Que comença a Port Camargue, passant per una boia situada davant de Gruissan, i tornant a Port Camargue. Completant així un recorregut de 110 milles en solitari.

 

Va ser una regata amb condicions de vent fort, amb cops de vent de fins a 35 knots.

 

Desprès d’un inici accidentat amb la pèrdua dels dos sabres superiors de la major, i arribant a la boia de Gruissan amb 5ª posició (sèrie), vaig anar recuperant fins a passar el primer de sèrie just a 50 metres abans de l’arribada.

 

La setmana que bé començaré la regata Les Courses des Lions, de 500 milles que va de Port Camargue fins a Calvi (Còrsega) i tornar. Regata a dos on en Toni Weilj serà l’altre membre de la tripulació.

 

Esperem que vagi igual de be que l’anterior!!!

 

Gerard

 

Finalment les imatges preses pel propi Gerard Marin amb el seu mòbil.

 

DSC00011.JPG (285614 bytes)          DSC00007.JPG (288884 bytes)          DSC00006.JPG (324562 bytes)