PROJECTE    " M I N I "

 

GERARD MARIN - CLUB N└UTIC LLANă└

 

 

 

GERARD MARIN (C.N. LLANă└)

OBT╔ UN MERITËS SEGON LLOC

EN LA CLASSIFICACIË DE LA REGATA

MINI-LIONS 2007

 

2 A 8 DE JUNY DEL 2007

 

REGATA "MINI LIONS 2007"

 

 

Entre el 2 i el 9 de juny del 2007, en Gerard Marin, a bord del seu vaixell "626 - Escar Escala - Club NÓutic LlanšÓ" ha pres part en la regata a dos "MINI LIONS 2007" del circuit "Mini", la qual ha acabat en segon lloc de la classificaciˇ dels vaixells de la categoria "SŔrie".

 

Tot i que amb les milles recorregudes i els Ŕxits aconseguits l'any 2006 i la seva participaciˇ en la regata "MINI SOLO" celebrada el passat mes de maig i de la que es va proclamar guanyador, el regatista del Club NÓutic LlanšÓ i el seu vaixell ja es trobaven classificats per a prendre part en l'ediciˇ del 2007, de la regata oceÓnica en solitari "MINI TRANSAT", el regatista figuerenc del Club NÓutic LlanšÓ ha decidit prendre part en aquesta regata a dos de 500 milles, amb sortida des de Port Camargue, fins a Calvi (C˛rsega) i tornada a Port Camargue.

 

A continuaciˇ transcrivim els comentaris que ens ha fet arribar en Gerard per correu electr˛nic, en acabar la prova esportiva:

 

 

 

Course des Lions, 

 

500 milles a dos.

 

DesprŔs de una setmana intensa desprŔs de la Mini Solo, reparant el material trencat i acabant de perfilar alguns detalls, tenim el mini a punt per la regata.

 

Degut al fort vent que bufava el dissabte pel matÝ, moment de la sortida, els jutges la decideixen ajornar fins a les 16 hores.

 

Varem tenir un inici mogudet, per˛ poc a poc el vent va anar calmant i va ser la t˛nica general de la regata.

 

Amb una encalcalmada la primera nit, on un petit grup de cinc minis es van escapar, entre ells un sŔrie, ens van comenšar a distanciar de nosaltres. Poc a poc aquest grupet es va anar distanciant fins a 35 milles.

 

Per˛ durat la segona part del recorregut poc a poc varem anar retallant distancies, fins a poder passar el sŔrie que tenÝem davant. Per˛ de poc va servir perquŔ a l'ultima nit, amb unes condicions de molt poc vent i corrent, aquest es va tornar escapar, fins a guanyar-nos de dos milles. Quedant al final en segona posiciˇ.

 

Ara ja he finalitzat les dos regates que tenia programades, i nomes falta acabar de preparar el mini per la MINITRANSAT.

 

Gerard

 

Finalment les imatges descarregades de http://mini-lions2007.blogsot.com/