Altra Informació

Accés a informació diversa relacionada amb el Club Nàutic Llançà

Des de l'enllaç que figura a continuació podreu accedir al reglament particular d'explotació, gestió i policia de la dàrsena esportiva del port de Llançà, aprovat per Ports de la Generalitat.

Aquest reglament és la normativa que regula la relació entre la concessionaria de la dàrsena, el Club Nàutic Llançà, i els seus usuaris.

REGLAMENT PARTICULAR D'EXPLOTACIÓ, GESTIÓ I POLICIA DE LA DÀRSENA ESPORTIVA DEL PORT DE LLANÇÀ

El Club Nàutic Llançà ha formulat la seva política de qualitat i medi ambient.

Des de l'enllaç que figura a continuació podreu llegir el seu contingut.

POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

Des de l'enllaç que figura a continuació es pot accedir a unes quantes reflexions que, ben segur, ens ajudaran a millorar la convivència a les instal·lacions del club, i a un millor aprofitament dels recursos naturals.

UNA MICA DE CURA, ... UN GRAN GUANY !!!

Des d'aquest apartat podreu accedir a la declaració ambiental del Club Nàutic Llançà, verificada per l'entitat certificadora TÜV Reinhland.

DECLARACIÓ AMBIENTAL C.N. LLANÇÀ 2022 - VERIFICADA

Declaració de l'entitat TÜV Rheinland Ibérica ICT, S.A. sobre la verificació de que tota la organització CLUB NÀUTIC LLANÇÀ  compleix amb tots els requisits del Reglament (CE) 1221/2009, relatiu a la participació voluntària d'organitzacions en un sistema comunitari de gestió i auditoria ambiental EMAS.

DECLARACIÓ DEL VERIFICADOR AMBIENTAL

Accès directe a la pàgina de descàrrega de fulletons de l'Ajuntament de Llançà

FULLETONS INFORMATIUS - LLANÇÀ
x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar