PESCA AL CAP DE CREUS - NOVETATS

Dijous, 30 de Juny del 2022
Uniquely productize

L'ADMINISTRACIÓ REGULA L'ACTIVITAT PESQUERA. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya d'avui dia 30 de juny, ha publicat l'ORDRE ACC/157/2022, del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, de 27 de juny,  per la qual s'estableixen determinades mesures de gestió de la pesca professional i recreativa en l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus i en la badia de Cadaqués. L'objecte de la Ordre és establir mesures de conservació dels recursos pesquers i marisquers en aquell àmbit....

Tallers mediambientals 2022

Dijous, 30 de Juny del 2022
Uniquely productize

Tallers mediambientals a l'escola de vela. Durant tot l'estiu, els tècnics de l'escola de vela del Club Nàutic Llançà aprofiten la part teòrica d'un dia de cada curs setmanal per a realitzar un taller mediambiental amb els alumnes. Aquest taller té com objecte la sensibilització amb la cura i la preservació del medi natural de tothom que passi per l'escola de vela del club, i alhora la divulgació de les tasques i els mitjans que el club posa per evitar que les seves activitats i les dels seus socis i usuaris tinguin un impacte en el medi ambient.

HA ARRIBAT L’ESTIU,… FEM CLUB ?

Dijous, 23 de Juny del 2022
Uniquely productize

ACTIVITATS ESTIU 2022. Acabem d'encetar a un nou estiu, deixant-ne enrere dos de marcats per la pandèmia de la COVID-19, i les restriccions que la mateixa ens va imposar. Un sincer pensament per a qui ho va passar malament i pels que hi varen tenir majors conseqüències. Una vegada manifestat això, us volem informar que estem treballant per a que les sòcies i els socis del club puguem gaudir del mar, de l'entorn i del club, reemprenent així les relacions que havíem mantingut abans del període extraordinari pel que hem passat.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar