Activitats 2018 - Calendari i formularis d'inscripció

Dijous, 12 de Juliol del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Activitats nàutiques 2018 Club Nàutic Llançà - Calendari i inscripcions

Des d'aquest apartat fem un resum de la majoria de les activitats nàutiques que des del Club Nàutic Llançà posem a l'abast aquest estiu, i alhora incorporem en el mateix espai l'accés als formularis d'inscripció per a prendre part en totes elles, remarcant la importància de que feu les inscripcions dins els terminis establerts per tal que us puguem oferir una organització de la màxima qualitat.

Concretament hi trobareu el calendari de les següents activitats:

- Neteja de la platja del Cau del Llop (darrer dissabte del mes de juliol)

- Concurs de pesca "Trofeu Ajuntament de Llançà" (primer dissabte del mes d'agost)

- Activitats per la capacitació nàutica (diverses dates, mesos de juliol i agost)

Més endavant i a part us informarem d'altres activitats de caire més social o específic, com ara el sopar social d'estiu del club o les jornades de marcatge de tonyines de Llançà.

Indicar-vos també que, aquest any, fent un pas mes en el compromís del Club Nàutic Llançà amb la preservació del Medi Natural, hem eliminat la informació i formularis d'inscripció en format paper, i per tant caldrà consulteu la informació i realitzeu les inscripcions a través de la web. Si teniu algun problema per a fer-ho, passeu per les oficines administratives del club on estarem encantats d'ajudar-vos.

CALENDARI ACTIVITATS NÀUTIQUES (pdf)

INSCRIPCIÓ A NETEJA SUBMARINA

INSCRIPCIÓ A CONCURS DE PESCA

INSCRIPCIÓ A ACTIVITATS CAPACITACIÓ NÀUTICA

 

 

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar