Activitats 2018 - Concurs de pesca "Trofeu Ajuntament de Llançà"

Diumenge, 8 de Juliol del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

El Club Nàutic Llançà organitza el concurs de pesca "XXIII Trofeu Ajuntament de Llançà"

Com ja és tradicional, el primer dissabte del mes d'agost, el dia 04/08/2018 el Club Nàutic Llançà organitza la vint-i-tresena edició del concurs de pesca lliure per equips a bord d'embarcacions "Trofeu Ajuntament de Llançà".

El programa començarà a les 07:00 h. amb un esmorzar ofert pel club als participants, a on es donaran les darreres instruccions del concurs. A les 08:00 h. les embarcacions es podran fer a mar per a pescar, i a les 13:00 h. hauran d'haver tornat a port i lliurat les captures a l'organització.

A continuació es farà la pesada i mesura de les captures, el lliurament del trofeus i regals entre els guanyadors, i el sorteig de l'embarcació neumàtica i motor foraborda entre els participants (no participaran en el sorteig els participants que l'hagin guanyat en una de les darreres cinc edicions).

Les captures seran lliurades a beneficència.

Per a participar tant a l'activitat nàutica, com per a prendre part a l'esmorzar, caldrà que feu la corresponent inscripció, prement l'enllaç que figura a continuació. Data límit per a les inscripcions: Diumenge 29/07/2018.

ACCÉS AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

ANUNCI I INSTRUCCIONS

Volem agrair la col·laboració a l'Ajuntament de Llançà, a la Confraria de Pescadors del Port de Llançà i a l'artista Rafael Borràs (autor dels dibuixos que il·lustren aquesta notícia).

També agraïm el patrocini a les empreses Casa de pesca Eduard, Nàutica Juanola, Nàutic's i Semprecalma.

 

   

 

      

         

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar