Activitats 2019

Diumenge, 14 de Juliol del 2019 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Activitats nàutiques 2019 Club Nàutic Llançà - Calendari i inscripcions.

Des d'aquest apartat fem un resum de la majoria de les activitats nàutiques i socials que des del Club Nàutic Llançà posem a l'abast aquest estiu, i alhora incorporem en el mateix espai l'accés als formularis d'inscripció per a prendre part en totes elles, remarcant la importància de que feu les inscripcions dins els terminis establerts per tal que us puguem oferir una organització de la màxima qualitat.

Concretament hi trobareu el calendari de les següents activitats:

Neteja submarina d'una platja de Llançà (darrer dissabte del mes de juliol)

Concurs de pesca "Trofeu Ajuntament de Llançà" (primer dissabte del mes d'agost)

Festa - Sopar social d'estiu del Club Nàutic Llançà (segon dissabte del mes d'agost)

Activitats per la capacitació nàutica i tastos de vela (diverses dates, mesos de juliol i agost)

Més endavant i a part us informarem d'altres activitats de caire més específic, com ara les jornades de marcatge de tonyines de Llançà.

Indicar-vos també que, aquest any com l'any passat, refermant el compromís del Club Nàutic Llançà amb la preservació del Medi Natural, hem eliminat la informació i formularis d'inscripció en format paper, i per tant caldrà consulteu la informació i realitzeu les inscripcions a través de la web. Els formularis de la neteja submarina, del concurs de pesca i de la festa-sopar social del club són accessibles des d'aquesta pàgina, la de la resta d'activitats de capacitació nàutica i de tast de vela ho són des de la referència a cada activitat que trobareu en la secció agenda de la web. Si teniu algun problema per a fer-ho, passeu per les oficines administratives del club on estarem encantats d'ajudar-vos.

[ 1 ] CALENDARI D'ACTIVITATS EN FORMAT PDF

[ 2 ] INSCRIPCIÓ A LA NETEJA SUBMARINA

[ 3 ] INSCRIPCIÓ AL CONCURS DE PESCA

[ 4 ] INSCRIPCIÓ A LA FESTA - SOPAR SOCIAL

[ 5 ] ACCÉS A L'APARTAT AGENDA PER A INSCRIPCIÓ A LA RESTA D'ACTIVITATS

Altres enllaços d'interés:

[ 6 ] ESCOLA DE VELA 

[ 7 ] LLOGUER D'EMBARCACIONS

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar