Adjudicació actuació torretes

Dimecres, 20 de Gener del 2021 / Publicat a Categoria 2
Post Image

L'actuació en marxa.

Després de la distribució del plec de condicions tècniques i administratives per a la contractació de les obres de renovació de les torretes de servei de la dàrsena esportiva del port de Llançà entre tretze empreses del sector, el club ha rebut quatre ofertes que s'ajustaven al plec.

La junta directiva, atenent que la seva proposta compleix tots els paràmetres exigits en el plec relatius a experiència, termini d'execució, mitjans humans i materials, treballs similars realitzats, garanties suplementàries de les torretes, i funcionalitat de l'equipament segons les necessitats dels socis i usuaris del club, i tenint en compte que és l'oferta mes avantatjosa econòmicament per al club, ha acordat adjudicar els treballs corresponents a l'empresa Equiport S.L., per un import de 107.770 euros.

El termini d'execució de l'actuació és de vuit setmanes, i està previst el seu acabament abans de fi de març del 2021.

El model de torreta que s'instal·larà és la Tallykey T4.

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar