Agermanament GYC

Diumenge, 30 de Setembre del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Visita al Gruissan Yacht Club

El president del Club Nàutic Llançà, acompanyat de membres de la junta directiva i del director-gerent de l'entitat llançanenca, han estat aquest cap de setmana a Gruissan, realitzant una visita per a consolidar les relacions que, des de finals dels anys vuitanta del segle passat, agermanen aquets dos clubs nàutics de la costa mediterrània.

Dissabte han pres part en els actes socials preparats pel Gruissan Yacht Club a aquest municipi francès i a la seva seu social, i diumenge han estat presents en els preparatius de la regata de vela de creuer que el GYC organitzava en aigües davant del port de Gruissan.

Les directives d'ambdues entitats s'han emplaçat a principis de l'any vinent, per a organitzar els actes commemoratius de la primera arribada de la flota de Gruissan a les incipients instal·lacions del Club Nàutic Llançà, l'any que en farà trenta de la seva primera visita i moment en què va començar aquesta relació, en que es barreja l'amistat i l'estima a la mar i a la navegació. Quan el programa d'actes estigui definit el publicarem per si esteu interessats en prendre-hi part.

La galeria que figura a continuació, recull imatges del vespre del 29 de setembre del 2018, a la casa club del Gruissan Yacht Club.

20180029_agermanament_GYC

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar