Alta a companyia de subministrament elèctric

Dissabte, 23 de Juny del 2018 / Publicat a Categoria 2
Post Image

El Club Nàutic Llançà enllesteix una de les actuacions compromeses en la licitació de la nova concessió. 

Inclosa en la proposta d'actuacions que el club va presentar a Ports de la Generalitat en el marc del concurs de la nova concessió, hi ha la legalització i altes a companyies subministradores.

Fins ara el Club Nàutic Llançà s'abastia d'energia elèctrica a través de Ports de la Generalitat, que és qui té el contracte amb la companyia subministradora (Endesa).

El que es pretenia amb el projecte presentat pel club és no haver de dependre  d'intermediaris per al consum de les instal·lacions gestionades pel club, disposant del propi contracte amb la companyia de subministrament, i la pròpia infraestructura d'abastament.

Aquesta setmana s'han ultimat els treballs de connexió i instal·lació del nou quadre general, i des del passat dijous 21 de juny les instal·lacions del Club Nàutic Llançà s'abasteixen d'energia elèctrica directament de la companyia subministradora.

 

 

20180623_alta_companyia_subministrament_electric

 

 

 

 

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar