Buggie elèctric 2020

Dimecres, 1 de Juliol del 2020 / Publicat a Categoria 2
Post Image

Servei als clients del Club Nàutic Llançà de pas per Llançà.

Un any més tornem a posar a disposició dels nostres clients arribats per mar el buggie elèctric.

El Club Nàutic Llançà, amb el seu afany d'afavorir les activitats nàutiques i d'oci dels usuaris de les seves instal·lacions, està valorant contínuament les necessitats dels mateixos, i cercant fórmules per a satisfer-les.

Aquest estiu repeteix una iniciativa que els anys anteriors va tenir molt bona acollida entre els clients que, arribats per mar,  es troben sense mitjà de transport terrestre.

Aquests navegants, quan arriben a port veuen la seva mobilitat reduïda, cosa que representa inconvenients en certes ocasions. Coneixedors d'aquesta circumstància i de les limitacions de no disposar d'un vehicle per a desplaçar-se per les immediacions del port a la seva arribada, el Club Nàutic Llançà aquest estiu torna a posar a disposició d'aquests clients un vehicle elèctric, tipus Buggie, per a que puguin abastir el seu vaixell d'avituallaments, o per a desplaçar-se a empreses nàutiques de Llançà, ubicades lluny del port, per a encarregar alguna reparació, o cercar equipaments o recanvis.

El club, en consonància amb el seu compromís amb la preservació del medi natural, ha escollit un vehicle elèctric per a evitar que el seu ús tingui un impacte en el medi ambient.

Desitgem que aquest servei que el club ofereix gratuïtament tingui la mateixa acceptació i reconeixement que fins ara. Recordem que l'any 2017 el club va posar en funcionament aquest servei per primera vegada a la Costa Brava.

x

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegat, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació a la nostra  “Política de Cookies” 

Tancar